Stantare Carton. Cutii Carton Stantate din 2004

Sunt realizate prin stantarea placilor de carton ondulat de diverse dimensiuni, ambalaje complexe, cu capac albit sau natur, imprimate flexografic cu pana la 2 culori.

Cutii carton stantate

stantare carton

Stantare carton este procedeul prin care sunt realizate cutii carton autoformare de diverse dimensiuni, ambalaje complexe, cu capac albit sau natur, imprimate flexografic la 1 culoare. Acestea au o larga arie de utilizare, pretabile  atat pentru obiectele de uz casnic de mici dimensiuni, cat si produse electrocasnice voluminoase, produse alimentare de diverse tipuri: fructe si legume, pizza, dulciuri, produse de patiserie, cafea, biscuiti, etc. De asemenea se mai pot utiliza in domenii care asigura servicii de transport/curierat, arhivare documente, relocari, etc. Toate se executa cu o stanta carton.

Stantare carton. Ce inseamna?

 

Ce presupune procesul de  stantare carton ondulat? Se refera la  atribuirea unui anumit  contur  produsului finit. Taierea dupa contur se executa prin utilizarea  anumitor  forme ascutite ca o muchie de cutit si a unor prese speciale. Taierea dupa contur reprezinta o modalitate de a face produsul finit mai interesant, original si deci mai atractiv. In functie de dimensiunile la cutii carton stantate L x l x h (lungime, latime, inaltime) si a tipului de carton solicitat se executa machete – stante plane (matrite) pentru a obtine un produs de calitate superioara si design modern.
coltare carton presat

Cutii carton stantate include si divizia de coltare din carton care se utilizeaza pentru protejarea muchiilor produselor impaletate pe durata  transportului. In momentul stivuirii pe verticala a acestora, coltarele impiedica deformarea. Coltare carton pot fi utilizate si in interiorul cutiei pentru o protectie suplimentara a produsului.  Sunt confectionate din materiale biodegradabile si reciclabile.

Tipurile de carton utilizate pentru stantare carton sunt tot CO3 si CO5, iar pentru protejarea produselor din interior se poate utiliza si CO2.

CO3 sau este carton in 3 straturi cel mai populat  tip de semifabricat folosit  la  constructia de cutii carton stantate. Este realizat prin unirea a doua coli de hartie cu o coala ondulata, totul lipindu-se cu un adeziv special.

Procesul de fabricatie al cartonului CO3-ului:

  Ondula tip C este cea mai versatila dintre toate. Acest tip de carton beneficiaza de cea mai optima suprafata pentru printat si este suficient de dur pentru a fi utilizat la diverse tipuri de transport . Nu este recomandat sa fie indoit pe directia ondulei, dar poate fi adaptat diverselor cerinte ale utilizatorilor.

  Ondula tip B este un pic mai subtire decat cea prezentata anterior si intra in componenta cutiilor de mici dimensiuni. Se comporta foarte bine la indoire si tiparire, asa ca este utilizata in general la realizarea de display-uri precum si de panouri publicitare sau totemuri, machete de produs.

  Ondula tip E este cea mai subtire dintre toate si se comporta excelent in realizarea de cutii stantate cum ar fi cele  de pizza, cutii de pantofi, cutii carton electronice, cutii carton electrice, cutii carton dulciuri,etc. Mai des folosita este expresia de carton microondulat pentru acest tip de semifabricat.

  Procesul de fabricatie al cartonului CO5-ului:

   cutii stantate pliate pentru livrare

   CO5 este realizat din 5 straturi de hartie dintre care 2 sunt exterioare, 1 intermediar si 2 sunt ondulate. Acest tip de carton este mult mai rezistent decat CO3-ul, iar ambalajele stantate din carton CO5 sunt mult mai rezistente pentru a fi stivuite pe euro paleti. Sunt utilizate cu succes in domeniul alimentar, al bauturilor, echipamentelor electronice si electrocasnice, etc. Le intalnim la depozitare si transport de marfuri grele si chiar la produse congelate. Sunt atat de rigide ca isi pastreaza proprietatile timp indelungat inclusiv intr-o masina frigorifica.

   Procesul de fabricatie al cartonului CO2-ului:

    Cartonul ondulat CO2 se livreaza  in role si este folosit ca si ambalaj pentru protectie in industria producatorilor de mobilier, industria electronicelor si electrocasnicelor, etc acesta aplicandu-se peste produs in timpul transportului.

    Stantare carton. Cum se livreaza aceste cutii?

     

    stantare carton diverse forme

    Toate produsele noastre sunt pregatite pentru transport in urma serviciului de legatorie. In functie de comanda clientului, cutii carton stantate  sunt aranjate pe grupaje sau sunt stivuite  pe europaleti si asigurate cu folie stretch sau sfoara de canepa.

    De asemenea, in functie volumul de cutii carton stantate comandati, transportul este efectuat  gratuit la sediul clientului  in Bucuresti si judetul Ilfov. Se asigura si transport national dar acesta este contracost, in functie de nr. de kilometrii parcursi pana la destinatie.

    Contacteaza un producator cutii autoformare sa gasim cele mai bine solutii pentru stantare carton.

    Solicitati Oferta Cutii din Carton Stantate. Va contactam in maxim 24 ore.

    Formular de Contact

    Va vom contacta in maxim 24h!


     Sunt de acord sa fiu contactat de SMARTS Trading Company