Displayuri carton! Rafturi carton 100% personalizate!

displayuri carton

Displayuri carton

 

displayuri carton cu 2 rafturi si header supra dimensionat pentru expunerea de produse inalte

Displayuri carton personalizate print digital UV direct pe carton, 4+0 culori pentru rafturi carton.

Displayuri carton sunt fabricate din materiale reciclate, cu dimensiuni si forme personalizate, perfecte pentru un plus de imagine.

Culorile alese cu grija, insotite de un mesaj smart, iti asigura vizibilitate maxima intr-un magazin plin de produse concurente.

Display-uri carton pot fi usoare, facil de transportat in tara prin firme de curierat iar montajul lor simplist nu constituie o problema tehnica.

Aceasta maniera de transport nu ocupa mult spatiu, pot fi aranjate prin stivuire pe un palet din lemn si asamblate fix inainte de momentul incarcarii.

Pentru a nu se depune praf si alte tipuri de microparticule, le infoliem pe palet si, precum un joc de lego, se monteaza piesele componente.

Ce trebuie sa stiu despre displayuri carton la comanda?

 

Despre tipurile de display-uri carton am mai discutat si in trecut, reamintim principalele categorii de produse care prezinta interes pe piata noastra de retail:

displayuri carton natur, fara personalizare cu spatiu de depozitare lateral

Displayuri counter – se amplaseaza de obicei la casa de marcat sau pe raft. Asigura o expunere excelenta produsului dvs. conditia este sa fie de mici dimensiuni pentru a permite respectivul aranjament;

Freestanding display-uri – POSM display (Point of Sales Material) sau POP display (Point of Purchase) sunt titulaturile de import pentru standuri din carton. Diferenta dintre ele, o face localizarea lor in interiorul unui magazin. Tot in acesta categorie intra si insulele din carton, de dimensiuni mari, care sunt amplasate in general intr-un spatiu generos si central.

displayuri carton asezate in grupaj de insule din carton pentru vanzare de produse din ciocolata

CHEP display – aceste standuri sunt stantate pentru a fi montate pe minipaleti din plastic de tip CHEP. Sunt extrem de solicitati in ultima perioada datorita postamentului stabil pe care il asigura si al faptului ca este rezistent la umiditate si socuri mecanice. Singurul dezavantaj il reprezinta faptul ca trebuie inchiriati de la producator pe o perioada determinata, probabil cea de promotie contractata in magazin. Acest aspect mai genereaza clientului inca un cost suplimentar pe langa cel de realizare de rafturi din carton.

Vreau si eu un pret! Ce informatii trebuie sa prezint?

 

Pentru a face o calculatie avem nevoie de urmatoarele:

1.Dimensiunile standului (inaltime, header, footer, nr de rafturi, distanta intre rafturi, etc)
De cele mai multe ori, buyer -ul va prezinta conditiile tehnice pe care trebuie sa le respecte standul dvs. Va va comunica inaltimea maximala permisa in magazine, precum si baza lui (lungimea x latimea).

Distanta intre rafturi este calculata in functie de dimensiunile produselor dvs. si trebuie sa le masurati dvs. La fel se procedeaza si cu nr. de rafturi, in functie de greutatea produselor dvs. Partea inferioara (footer) si superioara (header) se stabileste in functie de cele comunicate mai sus. Forma standului poate fi customizata in functie de cerintele voastre dar, cu cat este mai elaborata, cu atat va creste pretul standului din carton.

displayuri carton cu rafturi carton de distanta egala intre ele pentru rasnite de condimente

2.Greutatea suportata de raft. Polita pentru standuri din carton la comanda poate suporta intre 5 – 15 kg. In functie de nr de kg comunicate, noi stim ce tip de ranforsari sunt necesare pentru a fi expuse in siguranta produsele dvs. pe raft. Doar in acest fel un raft prezentare produse isi pastreaza structura.

3.Personalizarea rafturi carton. In functie de bugetul dvs. aveti mai multe optiuni:

– stand carton fara personalizare, alb si cu un cost de fabricatie redus.
– stand de carton alb cu personalizare doar pe header
– stand din carton personalizat selectiv (laterale, header, footer, shelfuri pret)
– stand carton personalizat full – print (inclusiv partea interioara sau spatele standului). Acest tip de raft carton are pretul cel mai ridicat dintre cele 4 variante prezentate.

4.Livrare flat sau ready to sell. Avem 2 posibilitati de a livra displayurile solicitate:

Flat: – componentele standurilor se livreaza pliate, infoliate individual sau pe palet pentru a nu se murdari. Veti primi pe email instructiunile de asamblare. Necesita respectarea cu strictete a recomandarilor noastre, pentru a nu deterioara structura displayuri carton la comanda sau a marfurilor dvs. Dupa incarcare, va rugam sa il infoliati usor, fara a-l sugruma sau sa comandati si un manson de protectie pentru transportul la magazin.

Ready to sell: Standul din carton este asamblat de noi iar dvs. trebuie doar sa il incarcati si sa-l transportati la destinatie. Trebuie, in schimb, sa va enumeram si cateva dezavantaje:

°ridica pretul standului pentru ca va oferim suplimentar serviciul de montaj si transport (intr-o autoutilitara intra mai putine standuri montate decat cele pliate)
° ocupa mai mult loc in depozitul dvs si trebuie depuse intr-un spatiu curat, aerisit si fara umezeala, pentru a-si pastra proprietatile

displayuri carton albe cu interior culoare natur si decupate pentru a fi asezate pe raft

5.Postamentul standului (in functie de regulile hypermarketului caruia va adresati, vi se solicita unul dintre urmatoarele:

– Displayuri carton montate pe paleti tip CHEP.
– Minipaleti din lemn pe care il putem realiza din grosimi diferite de pal, in functie de greutatea totala a standului. Binenteles, ii proiectam sa fie ridicati cu o liza electrica, fara probleme de stabilitate;
– Tavita antiumezeala pentru stand carton

6.Nr. de bucati comandate. Cantitatea minima de comanda pleaca de la 50 buc/ layout. Este un criteriu foarte important pentru ca, la tiraje mari se aplica si discount.

Cunosti informatiile mai sus mentionate? Contacteaza fabrica de cartoane si hai sa elaboram o oferta de pret pentru rafturi din cutii de carton.

Solicitati Oferta Displayuri Carton. Va contactam  in maxim 24 ore.

Formular de Contact

Va vom contacta in maxim 24h!


  Sunt de acord sa fiu contactat de SMARTS Trading Company

  Producatori ambalaje carton Bucuresti
  Cutii carton pret. Ambalaje din carton cu 5% discount!

  Cutii carton pret. Ambalaje din carton cu 5% discount!

  Cutii carton pret   Cutii carton pret sunt printre cele mai utilizate produse in industria de retail national si international. Toate produsele destinate acestui segment necesita ambalaje cat mai diversificate atat ca forma constructiva cat si ca aspect exterior. Aspectul financiar e[...]

  Display carton box. 2 modele cu perfor si capac

  Display carton box. 2 modele cu perfor si capac

  Display de carton pentru expunere produse la raft   Display carton box caserat sau imprimat flexografic sunt solicitarile clientilor din ultima perioada. Le intalnim peste tot, in retelele de magazine autohtone. Produsele sunt aranjate la raft in mod ordonat, simplu de vizualizat cu aju[...]

  Cutii cu autoformare. Ghid de asamblare in 6 pasi!

  Cutii cu autoformare. Ghid de asamblare in 6 pasi!

  Cutii cu autoformare   Cutii cu autoformare sunt ambalaje din carton care se formeaza automat intr-un mod simplu si rapid, fara a necesita adezivi sau alte instrumente de fixare. Acestea sunt, de obicei, utilizate pentru ambalarea produselor, precum jucarii, electronice, cosmetice s[...]

  Stand Prezentare Produse. 1 optiune pentru standuri carton!

  Stand Prezentare Produse. 1 optiune pentru standuri carton!

  Stand prezentare produse   Stand prezentare produse a devenit prima optiune de marketing – vanzari a clientilor nostri. Castigi vizualitate pentru marfa ta si vanzarea ei este mai facila cu standuri din carton. Practic, plasezi in fata cumparatorului un produs care poate nu era pe li[...]

  Cutii Personalizate! 5 cutii de carton personalizate!

  Cutii Personalizate! 5 cutii de carton personalizate!

  Producator cutii carton personalizate   Cutii personalizate. Realizate de producator cutii personalizate specializat va garanteaza unicitate. Cutii de carton personalizate sunt utilizate la impachetarea produselor si pot fi o alegere excelenta de a face o impresie puternica clientilor[...]

  Cutii autoformare personalizate 5 cutii carton personalizate

  Cutii autoformare personalizate 5 cutii carton personalizate

  Cutii autoformare personalizate mm natur straturi co gmp   Cutii autoformare personalizate albe, natur sau tiparite sunt cutii de carton personalizate pentru afacerea ta cutii din carton cu autoformare cm x. Respecta strict doleantele acestora si ale lanturilor comerciale unde urmeaza s[...]

  Cutii carton depozitare. Cutii depozitare carton in 2 pasi!

  Cutii carton depozitare. Cutii depozitare carton in 2 pasi!

  Cutii carton depozitare   Producator cutii carton pentru curierat   Cutii carton depozitare, cutii depozitare carton practice si rezistente isi gasesc utilitatea intr-o mare diversitate de domenii de activitate, care folosesc ambalaje din carton. Nu ocupa mult spatiu intr-un de[...]

  Cutii bag in box! Cutii carton BIB de 3L si 5 L.

  Cutii bag in box! Cutii carton BIB de 3L si 5 L.

  Cutii bag in box     Cutii din carton Bag in Box, personalizate cu policromie si cu maxim 2 culori Pantone. Modelele cele mai populare sunt cutii bag in box de 3l si cutii bag in box 5l. Se pot fabrica si ambalaje pentru 10l dar sunt dificil de manevrat si foarte grele. Cartonul[...]

  Cutii autoformare carton CO3. Cutii carton cu autoformare

  Cutii autoformare carton CO3. Cutii carton cu autoformare

  Cutii autoformare carton   Cutii autoformare caserate 165x85x360 mm (Lxlxh) sunt prezentate in categoria cutii de carton stantate, cutii din carton cu imprimare. Va prezentam imaginea fata-verso pentru o vizualizare cat mai buna a acestui tip de cutie personalizata.   Cuti[...]

  Display-uri carton personalizate. Expozitoare cu 6 rafturi

  Display-uri carton personalizate. Expozitoare cu 6 rafturi

  Display-uri carton personalizate   Display-uri carton personalizate sunt rafturi carton personalizate în functie de cerintele unui produs sau ale regulilor de branding. Modalitatea in care sunt expuse si promovate produsele se reflecta in cifrele vanzarii lor. Asadar este un int[...]

  Cutii autoformare. FEFCO 0427 modelul popular pentru afaceri

  Cutii autoformare. FEFCO 0427 modelul popular pentru afaceri

  Cutii carton autoformare   Cutii autoformare albe sau natur pot fi realizate in diverse forme constructive, tipuri de carton ondulat si sunt frecvent folosite in lanturile de retail. Cutii autoformare carton, conform normativelor FEFCO internationale, sunt standardizate in diverse categ[...]

  Standuri carton. 6 pasi pentru standuri din carton!

  Standuri carton. 6 pasi pentru standuri din carton!

  Producator standuri carton personalizate, display raft din carton   Binenteles, acum este la moda sa platesti publicitate online pentru a-ti face cunoscute promotiile dar, ce solutii avem pentru a ne face cunoscuti in modul clasic? Stand carton personalizat te scoate din anonimat s[...]

  Stand expunere produse. Standuri din carton in 7 pasi!

  Stand expunere produse. Standuri din carton in 7 pasi!

  Stand expunere produse. Standuri din carton   Stand expunere produse este o structura realizata din carton ondulat sau carton plat, conceputa pentru a afisa produsele intr-un mod atractiv si usor de vizualizat pentru clienti. Standuri expozitionale din carton ondulat   Un [...]

  Cutie autoformare 355x235x90 mm cutie carton autoformare

  Cutie autoformare 355x235x90 mm cutie carton autoformare

  Cutie autoformare 355x235x90 mm   O cutie din carton cu autoformare este o cutie pliabila fabricata din carton rezistent si flexibil, conceputa pentru a se asambla usor fara a fi necesare instrumente suplimentare sau adezivi. Aceste cutii sunt adesea utilizate pentru ambalarea produselor si[...]

  Cutii online pentru livrari in siguranta, de la 0.95 RON!

  Cutii online pentru livrari in siguranta, de la 0.95 RON!

  Cutii online pentru afacerea ta!   Cutii online reprezinta o diviziune noua a industriei producatoare de cutii carton. Odata cu aparitia pandemiei de SARS COV 2, s-au schimbat si optiunile de cumparare ale clientilor din Romania. Daca pana in februarie 2020 printre preferintele consumat[...]

  Cutii caserate! Cutii carton caserate in 6 etape rapide

  Cutii caserate! Cutii carton caserate in 6 etape rapide

  Cutii cu caserare la comanda   Cutii caserate sau cutii carton caserate se realizeaza prin lipirea unei coli tipografice pe o placa din carton. Intreg procedeul poarta denumirea de caserare carton si este foarte cunoscut in industria ambalajelor. Vrei cutii personalizate pentru produ[...]

  Stand carton - 6 avantaje ale utilizarii unui stand display

  Stand carton - 6 avantaje ale utilizarii unui stand display

  Stand carton alb cu autoformare   Realizarea unui stand carton in regim propriu, poate fi o provocare dar te ajuta sa iti formezi o parere obiectiva despre expunerea mai multor marfuri pe un stand display. Implica cativa pasi principali si iata o descriere generala a procesului: Mock-up[...]

  Written by

  The author didnt add any Information to his profile yet