Displayuri carton! Rafturi carton 100% personalizate!

displayuri carton

Displayuri carton

 

displayuri carton Displayuri carton personalizate print digital UV direct pe carton, 4+0 culori.

Displayuri carton sunt fabricate din materiale reciclate, cu dimensiuni si forme personalizate, perfecte pentru un plus de imagine.

Culorile alese cu grija, insotite de un mesaj cu impact, iti asigura vizibilitate maxima intr-un magazin plin de produse concurente.

Displayuri carton pot fi usoare, facil de transportat in tara prin firme de curierat iar montajul lor simplist nu constituie o problema tehnica.

Aceasta maniera de transport nu ocupa mult spatiu, pot fi aranjate prin stivuire pe un palet din lemn si asamblate fix inainte de momentul incarcarii.

Pentru a nu se depune praf si alte tipuri de microparticule, le infoliem individual si, precum un joc de lego, se monteaza piesele componente.

Ce trebuie sa stiu despre displayuri carton la comanda?

 

Despre tipurile de displayuri carton am mai discutat si in trecut, reamintim principalele categorii de produse care prezinta interes pe piata noastra de retail:

displayuri carton Displayuri counter – se amplaseaza de obicei la casa de marcat sau pe raft. Asigura o expunere excelenta produsului dvs. conditia este sa fie de mici dimensiuni pentru a permite respectivul aranjament;

Freestanding displayuri – POSM (Point of Sales Material) display sau POP (Point of Purchase) display sunt titulaturile de import ale standurilor din carton. Diferenta dintre ele, o face localizarea lor in interiorul unui magazin. Tot in acesta categorie intra si insulele din carton, de dimensiuni mari, care sunt amplasate in general intr-un spatiu generos si central

displayuri carton CHEP displayuri – aceste standuri sunt stantate pentru a fi montate pe minipaleti din plastic de tip CHEP. Sunt extrem de solicitati in ultima perioada datorita postamentului stabil pe care il asigura si al faptului ca este rezistent la umiditate si socuri mecanice. Singurul dezavantaj il reprezinta faptul ca trebuie inchiriati de la producator pe o perioada determinata, probabil cea de promotie contractata in magazin. Acest aspect mai genereaza clientului inca un cost suplimentar pe langa cel de realizare de rafturi carton.

Vreau si eu un pret? Ce informatii trebuie sa prezint?

 

Pentru a face o calculatie avem nevoie de urmatoarele:

1. Dimensiunile standului (inaltime, header, footer, nr de rafturi, distanta intre rafturi, etc)
De cele mai multe ori, buyer -ul va prezinta conditiile tehnice pe care trebuie sa le respecte standul dvs. Va va comunica inaltimea maximala permisa in magazine, precum si baza lui (lungimea x latimea). Distanta intre rafturi este calculata in functie de dimensiunile produselor dvs. si trebuie sa le masurati dvs. La fel se procedeaza si cu nr. de rafturi, in functie de greutatea produselor dvs. Partea inferioara (footer) si superioara (header) se stabileste in functie de cele comunicate mai sus. Forma standului poate fi customizata in functie de cerintele voastre dar, cu cat este mai elaborata, cu atat va creste pretul standului din carton.

displayuri carton 2. Greutatea suportata de raft. Polita pentru standuri carton la comanda poate suporta intre 5 – 15 kg. In functie de nr de kg comunicate, noi stim ce tip de ranforsari sunt necesare pentru a fi expuse in siguranta produsele dvs. pe raft.

3. Personalizarea standului. In functie de bugetul dvs. aveti mai multe optiuni:

– stand carton alb, fara personalizare si cu un cost de fabricatie redus.
– stand carton alb cu personalizare doar pe header
– stand carton personalizat selectiv (laterale, header, footer, shelfuri pret)
– stand carton personalizat full – print (inclusiv partea interioara si spatele standului). Acest tip de raft carton are pretul cel mai ridicat dintre cele 4 variante prezentate.

4. Livrare flat sau ready to sell. Avem 2 posibilitati de a livra displayurile solicitate:

Flat: – componentele standurilor se livreaza pliate, infoliate individual pentru a nu se murdari si veti primi pe email instructiunile de asamblare. Necesita respectarea cu strictete a recomandarilor noastre, pentru a nu deterioara structura displayuri carton la comanda sau a marfurilor dvs. Dupa incarcare, va rugam sa il infoliati usor, fara a-l sugruma sau sa comandati si un manson de protectie pentru transportul la magazin.

Ready to sell: Standul este asamblat de noi iar dvs. trebuie doar sa il incarcati si sa-l transportati la destinatie. Trebuie, in schimb, sa va enumeram si cateva dezavantaje:

°ridica pretul standului pentru ca va oferim suplimentar serviciul de montaj si transport (intr-o autoutilitara intra mai putine standuri montate decat cele pliate)
° ocupa mai mult loc in depozitul dvs si trebuie depuse intr-un spatiu curat, aerisit si fara umezeala, pentru a-si pastra proprietatile

displayuri carton 5. Postamentul standului (in functie de regulile hypermarketului caruia va adresati, vi se solicita unul dintre urmatoarele:

– Displayuri carton montate pe paleti tip CHEP.
– Minipaleti din lemn pe care il putem realiza din grosimi diferite de pal, in functie de greutatea totala a standului. Binenteles, ii proiectam sa fie ridicati cu o liza electrica, fara probleme de stabilitate;
– Tavita antiumezeala

6. Nr. de bucati comandate. Cantitatea minima de comanda pleaca de la 50 buc/ layout. Este un criteriu foarte important pentru ca, la tiraje mari se aplica si discount.

Cunosti informatiile mai sus mentionate? Contacteaza-ne si hai sa elaboram o oferta de pret.

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet