Cutii Carton CO3, CO5. Cutii tip bax

Sunt confectionate din placi de carton ondulat de diferite tipuri, neimprimate sau imprimate flexografic pana la 2 culori, cu capac exterior alb sau natur si sunt destinate ambalarii unei game variate de produse: menajere, alimentare, bauturi alcoolice si nealcoolice, diferite aparate de telecomunicatii si electronice, materiale de constructii etc.

CUTII CLASICE

Cutii carton CO3

 

Ce presupune procesul de tiparire flexografica? Procesul flexografic a fost creat pentru imprimarea cutii carton CO3, CO5  cu ajutorul cliseelor fotopolimerice care asigura transferul cernelii pe suportul de imprimat. Imprimarea flexografica  pentru cutii carton CO3, CO5 implica costuri mult mai mici decat imprimarea offset si asigura aceleasi selectii de culoare cu rezolutie mare.

Dintre avantajele imprimarii flexografice pe cutii carton CO3, CO5 amintim:

  • calitate ridicata a imprimarii la preturi deosebite;
  • viteza mare de imprimare a cutiilor din carton;
  • posibilitatea folosirii efectelor speciale: laminare, utilizare culori speciale, lacuire, etc
  • cliseele polimerice se pot reutiliza la nenumarate tiraje;

cutii carton C03Ambalajele din carton ondulat confectionate de către Smarts Trading Company se ridica la un nivel ridicat de calitate, realizeaza o prezentare corespunzatoare a produselor clientilor nostri si respecta normele interne si internationale de igiena, constituind tipul ideal de cutii carton CO3, CO5  pentru numeroase categorii de produse.

Tipuri de carton:

1. CARTON ONDULAT CO3:

Este alcatuit din 3 straturi de hartie: un strat capac exterior, un strat capac interior si un strat ondulat situat intre cele doua capace. Capacul exterior este cel care influenteaza cel mai mult aspectul general al ambalajului din carton ondulat si, in consecinta, este realizat din hartie de calitate superioara de tip testliner sau kraftliner, natur sau albit. Capacul interior poate fi realizat din hartie testliner, kraftliner sau schrenz, intr-o gama diversa de gramaje pentru realizarea de cutii carton CO3, CO5.

2. CARTON ONDULAT CO5:

Este alcatuit din 5 straturi de hartie: doua straturi capac, doua straturi ondula si un strat intermediar, ceea ce confera ambalajului o rezistenta mecanica deosebita. In functie de combinatia utilizata de straturi ondulate, acest tip de carton ondulat poate fi de tipul B+C, C+E. Este folosit in general pentru ambalarea produselor foarte grele, fragile sau de dimensiuni mari in cutii carton CO3, CO5.

Contacteaza un reprezentant Smarts si gasim impreuna dimensiunile potrivite pentru cutii carton CO3.