Cutii Carton CO3, CO5. Cutii tip bax

Sunt confectionate din placi de carton ondulat de diferite tipuri, neimprimate sau imprimate flexografic pana la 2 culori, cu capac exterior alb sau natur si sunt destinate ambalarii unei game variate de produse: menajere, alimentare, bauturi alcoolice si nealcoolice, diferite aparate de telecomunicatii si electronice, materiale de constructii etc.

CUTII CLASICE

Cutii carton CO3

 

Ce presupune procesul de tiparire flexografica? Procesul flexografic a fost creat pentru imprimarea cutii carton CO3, CO5  cu ajutorul cliseelor fotopolimerice care asigura transferul cernelii pe suportul de imprimat. Imprimarea flexografica  pentru cutii carton CO3, CO5 implica costuri mult mai mici decat imprimarea offset si asigura aceleasi selectii de culoare cu rezolutie mare.

Dintre avantajele imprimarii flexografice pe cutii carton CO3, CO5 amintim:

  • calitate ridicata a imprimarii la preturi deosebite;
  • viteza mare de imprimare a cutiilor din carton;
  • posibilitatea folosirii efectelor speciale: laminare, utilizare culori speciale, lacuire, etc
  • cliseele polimerice se pot reutiliza la nenumarate tiraje;

cutii carton C03Ambalajele din carton ondulat confectionate de către Smarts Trading Company se ridica la un nivel ridicat de calitate, realizeaza o prezentare corespunzatoare a produselor clientilor nostri si respecta normele interne si internationale de igiena, constituind tipul ideal de cutii carton CO3, CO5  pentru numeroase categorii de produse.

Tipuri de carton:

1. CARTON ONDULAT CO3:

Este alcatuit din 3 straturi de hartie: un strat capac exterior, un strat capac interior si un strat ondulat situat intre cele doua capace. Capacul exterior este cel care influenteaza cel mai mult aspectul general al ambalajului din carton ondulat si, in consecinta, este realizat din hartie de calitate superioara de tip testliner sau kraftliner, natur sau albit. Capacul interior poate fi realizat din hartie testliner, kraftliner sau schrenz, intr-o gama diversa de gramaje pentru realizarea de cutii carton CO3, CO5.

2. CARTON ONDULAT CO5:

Este alcatuit din 5 straturi de hartie: doua straturi capac, doua straturi ondula si un strat intermediar, ceea ce confera ambalajului o rezistenta mecanica deosebita. In functie de combinatia utilizata de straturi ondulate, acest tip de carton ondulat poate fi de tipul B+C, C+E. Este folosit in general pentru ambalarea produselor foarte grele, fragile sau de dimensiuni mari in cutii carton CO3, CO5.

Cutii carton Colective

 

cutii carton kraft Cutii carton tip bax mai sunt utilizate ca si cutii colective. In ele se pot aseza diverse display-uri carton care necesita ambalare pentru a fi transportate la destinatie. Din cauza formei costructive si a incarcaturii pe care o contin, display urile nu pot fi livrate vrac. Este necesar sa fie asezate intr-o cutie realizata pe comanda care sa le pastreze proprietatile intacte pana la destinatie.

Sunteti interesat de cutii colective? Va recomandam sa ne comunicati urmatoarele:

– dimensiunea display-urilor dvs. Masurarea se face pentru lungime (L), latime (l) si inaltime (h) a cutiei gata asamblata

– greutatea display-urilor. In functie de nr. de kilograme pe care trebuie sa le sustina cutia dvs. noi determinam tipul de semifabricat necesar greutatii de sustinut. Daca este cartonul prea subtire cutia va ceda si marfa dvs va fi deteriorata. Daca folosim un carton prea gros si produsele dvs. sunt usoare, veti plati prea mult pentru acest tip de cutii carton.

– numarul de stivuiri pe europalet. Numarul mediu de asezari suprapuse este cuprins intre 3-4 randuri. Si acest criteriu este foarte important in alegerea tipului de semifabricat utilizat pentru cutii colective.

– culoarea cutiei. In general, este solicitata culoarea natur. Materia prima de culoare maro este mai ieftina. Sunt si clienti care vor pentru cutiile lor culoarea alba dar acestia isi asuma ca vorbim de un carton mai scump. De asemenea, putem realiza cutii carton albe si cu partea exterioara chiar lucioasa. Binenteles acestea au costul cel mai ridicat.

– cantitatea de comanda. Minimul pleaca de la 1,000 buc/ reper dar este influentat de toate caracteristicile mai sus enumerate. In special in functie de dimensiuni, putem discuta despre un minim de 2,000 – 3,000 buc./ reper. De aceea este foarte important sa va faceti calculele din timp si in cunostinta de cauza.

Contacteaza un reprezentant Smarts si gasim impreuna dimensiunile potrivite pentru cutii carton CO3.

Solicitati Oferta Cutii Carton CO3. Va contactam in maxim 24 ore.