Display-uri Carton Pentru Produse

Display-uri Carton. Display carton la comanda!

display-uri carton

display-uri carton negre

Display-uri carton pentru produse reprezinta cea mai populara modalitate de promovare in retail si nu numai.

Montajul facil, realizarea din material reciclabil  si costurile de executie relativ reduse pentru beneficiile pe care le ofera, reprezinta pentru display-uri carton multiple beneficii.

Principalele avantaje ale utilizarii display-uri din carton sunt:

 • stimularea vanzarilor de produse
 • transport securizat al produselor si manevrabilitate usoara la raft
 • ofera un spatiu suplimentar de expunere de produse in zonele comerciale
 • reprezinta o modalitate sigura de consolidarea a imaginii unui produs
 • reprezinta o sursa atractiva de prezentare a promotiilor aferente unor produse
 •  

  Display-uri carton. Care le este utilitatea?!

   

  display-uri carton

  display-uri carton expunere produse

  Poarta denumirea si de display-uri semi-permanente datorita constructiei lor din placi presate sau carton.

  In urma procedeului de caserare rezistenta lor devine foarte ridicata, iar multitudinea de creatii grafice le asigura optiuni nelimitate de utilizare, in orice ramura de activitate.

  Display-urile, denumite generic si POS Display (Point of Sale) sau POP Display (Point of Purchase) se impart in 3 categorii generale:

 • cutii cu display – se amplaseaza de obicei la casa de marcat sau pe tejghea;
 • display in-line – de amplasat pe raft in conformitate cu regulile de merchandising;
 • display floor standing – reprezinta cea mai populara modalitate de prezentare a unor produse intr-un spatiu cu trafic intens gen hypermarket-uri, etc. Tot in acesta categorie intra si dummy pack-urile (machete de produs), cutout-urile (panouri decupate la dimensiune reala sau marita a unor produse, insule din carton, precum si modele din campaniile publicitare), etc.

  Display-uri carton. Ce tip de personalizare mi se potriveste?

   

  display uri carton

   

  Display-uri carton se pot realiza prin personalizare cu print digital UV direct pe carton, cu policromie. Sunt rezistente la umezeala moderata si temperaturi medii, asa ca pot fi amplasate si in apropierea zonelor frigorifice dintr-un magazin. Binenteles, pentru o perioada limitata de timp, cat timp dureaza campania publicitara careia va adresati.

  Foarte important, in aceasta situatie este si baza pentru display-uri carton. In trecut, se utilizau frecvent minipaletii din lemn sau tavitele antiumezala. Trendul actual presupune montajul standului din carton pe un palet din plastic tip CHEP

   

  display-uri carton

  Paletul tip CHEP se inchiriaza pentru o perioada determinata de timp si are avantajul ca asigura stabilitate standului din carton. Astfel, nu vor mai fi diferente de inaltime intre display urile firmelor expozante.

  Toate vor fi la aceeasi inaltime, diferenta va fi facuta de grafica si aranjamentul interior al standului. Va fi facil pentru personalul magazinului sa manevreze standul cu liza electrica pentru mutarea lui in interiorul magazinului sau pentru curatenie.

   

  De asemenea, trebuie sa luati in calcul greutatea produselor dvs. Exista posibilitatea sa fie nevoie sa va realizam displayuri din pal sau plexiglas, daca doriti sa expuneti bauturi alcoolice, detergenti sau alte marfuri grele.

  Display-uri carton rezista in general pana la 10 -15 kg per raft si nu mai mult de 4, maxim 5 polite. O incarcare fortata, chiar cu ranforsarile de rigoare, va afecteaza structura standului si acesta poate ceda la transport sau, mai rau, chiar in magazin.

  Recomandam clientilor sa respecte indicatiile noastre privind incarcarea si manipularea standului.

  Binenteles, la final va oferim si un certificat de conformitate cu toate aspectele de care trebuie sa tineti cont in perioada de utilizare a standurilor din carton.

   

  Conditii de depozitare si transport:

   

  display-uri carton

  display-uri carton pentru produse

  Depozitarea se face in incaperi inchise, curate, ferite de sursa de caldura, cu o umiditate relativa cuprinsa intre 20% – 40% si temperatura de 15 – 20 °C.

  A se feri de contactul direct cu lichide, zapada, gheata, condens, lumina solara, De asemenea, a se evita orice impact mecanic (loviri, compresiuni, deformari) deoarece va afecta structura de rezistenta.

  Montajul chep display se va efectua pe postamentul livrat/recomandat de catre vanzator, cu respectarea stricta ale indicatiilor si recomandarilor acestuia.

  Daca se respecta conditiile mentionate si se utilizeaza in scopul pentru care s-a agreat cu cumparatorul, cutii din carton ondulat ale unui producator cutii carton sunt garantate pentru o perioada de 12 luni.

   

  Conditii de transport:

  display-uri carton

  display-uri carton 2

  Camionul/autoutilitara, trebuie sa fie acoperita, curata, fara miros, iar produsele trebuie asigurate pentru a evita riscul de lovire/deterioare.

  Daca toate conditiile de depozitare si transport sunt indeplinite o fabrica ambalaje carton garanteaza produsele pentru o perioada de 12 luni.

  Un articol detaliat despre standuri din carton gasiti aici.

 • Contacteaza un reprezentant Smarts si iti vom oferi cele mai bune solutii de realizare a unor display-uri carton personalizate!

   

  Solicitati Oferta Display-uri Carton. Va contactam in maxim 24 ore.

  Formular de Contact

  Va vom contacta in maxim 24h!


   Sunt de acord sa fiu contactat de SMARTS Trading Company

   Producatori display-uri carton in Bucuresti
   Cutii carton cu capac. Cutii din carton cu 2 componente!

   Cutii carton cu capac. Cutii din carton cu 2 componente!

   Cutii carton cu capac   Cutii carton cu capac se regasesc in portofoliul oricarui producator de ambalaje din carton, asa ca nu se putea sa lipseasca din fabrica noastra de cutii. Domeniile de utilitate pentru acest reper sunt nenumarate dar amintim acum principalele solicitari ale cl[...]

   Cutii Carton Personalizate 100% cutii de carton personalizate

   Cutii Carton Personalizate 100% cutii de carton personalizate

   Cutii carton personalizate   Cutie de carton cu imprimare   Cutii carton personalizate mai poarta generic denumirea de cutii caserate, cutii carton tiparite sau chiar cutii imprimate. Denumirea de cutii caserate face referire la procesul tehnologic cu ajutorul caruia sunt r[...]

   Cutii Carton Produse Farmaceutice. Recomandam 4 modele de cutii!

   Cutii Carton Produse Farmaceutice. Recomandam 4 modele de cutii!

   Cutii Carton Produse Farmaceutice   Cutii carton produse farmaceutice sunt realizate din carton duplex sau carton grafic GC1, semifabricate subtiri dar rezistente. Carton grafic GC1 cu spate alb, are formatul tipografic de 70x100 cm. Cartoanele grafice sunt de diverse gramaje de la 250 g[...]

   Cutii carton cu autoformare! Cutii din carton CO3 si CO5!

   Cutii carton cu autoformare! Cutii din carton CO3 si CO5!

   Cutii carton cu autoformare   Cutii carton cu autoformare, fabricate din carton de calitate, reprezinta alegerea ideala pentru cei care isi doresc un ambalaj carton de calitate cu straturi. Puteti opta pentru dimensiuni cutii carton, forma sau culoare. Denumirea de cutii din carton [...]

   Ambalaje Carton Legume Fructe. 1 ladita standard pentru amandoua!

   Ambalaje Carton Legume Fructe. 1 ladita standard pentru amandoua!

   Ambalaje carton legume fructe   Producator cutii carton va fabrica pe baza de comanda cele mai eficiente solutii pentru ambalaje carton legume fructe. Ne alaturam si noi astfel celor care doresc sa vina in intampinarea si sustinea dezvoltarii producatorilor romani. In functie de fru[...]

   Producator ambalaje carton ondulat din carton cutii 2004

   Producator ambalaje carton ondulat din carton cutii 2004

   Producator ambalaje carton   Producator ambalaje carton ondulat din 2004, SC Smarts Trading Company isi livreaza produsele preponderent in Bucuresti si judetul Ilfov. Bineinteles, acestea se pot livra si national cu autoutilitarele din dotare sau ale clientului. Avand in vedere ca d[...]

   Cutii Carton Ilfov. Ambalaje carton 100% reciclat!

   Cutii Carton Ilfov. Ambalaje carton 100% reciclat!

   Cutii carton Ilfov   Cutii carton Ilfov sunt produse de 19 ani, atat pe baza de comanda cat si cu livrare rapida din stoc, atat in Bucuresti cat si tara. Pentru clientii nostri oferim transportul gratuit pentru ambalaje carton Bucuresti sau cutii carton Ilfov. Indiferent de ce t[...]

   Cutii Carton Promotionale. 3 avantaje pentru alegerea potrivita!

   Cutii Carton Promotionale. 3 avantaje pentru alegerea potrivita!

   Cutii carton promotionale. Cadouri cu personalitate   [...]

   Coltare Carton. Asiguram marfa in 2 pasi pentru transport

   Coltare Carton. Asiguram marfa in 2 pasi pentru transport

   Coltare carton protectie marfa   Coltare carton presat reprezinta solutia ideala pentru asigurarea marfurilor la transport. Rigidizarea si protectia ambalajelor pe un palet care urmeaza a fi livrate este asigurata atat pentru transport local cat si pentru export. Coltarele din c[...]

   Ambalaje Personalizate Bucuresti- 3 motive sa le testezi!

   Ambalaje Personalizate Bucuresti- 3 motive sa le testezi!

   Ambalaje personalizate Bucuresti   Ambalaje personalizate Bucuresti sau, in mod popular denumite colorate ori imprimate isi gasesc utilitatea intr-o gama variata de domenii de activitate datorita versatilitatii designului tiparit. Cutii din carton caserate sunt cele mai utilizate a[...]

   Standuri din Carton. Standuri de prezentare din carton 4 culori

   Standuri din Carton. Standuri de prezentare din carton 4 culori

   Standuri de carton. Standuri de prezentare din carton   Standuri din carton reprezinta o solutie ingenioasa de expunere a unui produs consumatorului, direct la locul de achizitie. Stand carton personalizat denumit international POSM display si POP display se regasesc in general, in rete[...]

   Ambalaje Carton Alimentar. Imprimam pana la 2 culori Pantone

   Ambalaje Carton Alimentar. Imprimam pana la 2 culori Pantone

   Ambalaje carton alimentar   Nu mai sunt considerate demult doar simple accesorii pentru protejarea si transportul produselor alimentare ci detin multiple roluri dintre care amintim pe cel tehnologic, protector si de marketing. Datorita faptului ca ambalajele carton intra in contact [...]

   Ambalaje si cutii carton. Livrare rapida in 24h.

   Ambalaje si cutii carton. Livrare rapida in 24h.

   Ambalaje si cutii carton   Ambalaje si cutii carton, cu ajutorul sistemelor noastre de productie, incercam sa sustinem afacerile din diferite domenii de activitate. Oferim solutii de optimizare a timpilor de impachetare si de calculare exacta a cheltuielilor, pentru elaborarea unor [...]

   Cutii carton personalizate Bucuresti. Cutii imprimate 4+0!

   Cutii carton personalizate Bucuresti. Cutii imprimate 4+0!

   Cutii de carton personalizate   Cutii carton personalizate Bucuresti reprezinta una dintre formulale de succes utilizata de catre comercianti pentru a-si ambala estetic produsele si a-si creste cifra de vanzari. Cutii de carton personalizate pot ingloba forme diferite si tipuri div[...]

   Cutii Carton Kraft. 100% rezistenta in curierat!

   Cutii Carton Kraft. 100% rezistenta in curierat!

   Cutii carton kraft pentru curierat   Cutii carton kraft fac parte din categoria ambalajelor din carton cu o rezistenta ridicata la greutate si durabilitate. Coala de carton kraft este usor poroasa dar prezinta o mare elasticitate si rezistenta la rupere. Datorita procesului teh[...]

   Ambalaje carton personalizate, 3 cutii carton personalizate

   Ambalaje carton personalizate, 3 cutii carton personalizate

   Ambalaje carton personalizate. Cutii de carton personalizate   Ambalaje carton personalizate sunt cutii realizate pe comanda. Aceste tipuri reprezinta modalitatea optima de ambalare a unui produs de dimensiuni relativ obisnuite, intr-o maniera distincta. Ambalaje carton personalizat[...]

   Ambalaje Carton Tip Bax. Cutii clasice FEFCO 0201!

   Ambalaje Carton Tip Bax. Cutii clasice FEFCO 0201!

   Ambalaje carton tip bax   Ambalaje carton tip baxtrebuie masurate corespunzator celor 3 dimensiuni L x l x h (lungime x latime x inaltime), asa cum este explicat in filmuletul de mai jos: De retinut urmatoarele aspecte pentru ambalajul tau: - tipul cartonului pe care il folosim. N[...]

   Ambalaje Carton Vin. 1 model de prezentare si 1 de transport.

   Ambalaje Carton Vin. 1 model de prezentare si 1 de transport.

   Ambalajele carton vin   Ambalaje carton vin sunt ideale pentru impachetarea, transportul si prezentarea sticlelor de vin, a bauturilor  alcoolice si a sticlelor de bere. Intr-o piata cu o concurenta ridicata, excelenta face diferenta. Acesta este si considerentul dupa care se ghideaz[...]