Display-uri Carton Pentru Produse

DISPLAY-uri Carton. Displayuri carton la comanda!

display-uri cartonDisplay-uri carton pentru produse reprezinta cea mai populara modalitate de promovare in retail si nu numai. Montajul facil, realizarea din material reciclabil  si costurile de executie relativ reduse pentru beneficiile pe care le ofera,reprezinta pentru display-uri carton multiple beneficii.

Principalele avantaje ale utilizarii display-uri carton sunt:

 • stimularea vanzarilor de produse
 • transport securizat al produselor si manevrabilitate usoara la raft
 • ofera un spatiu suplimentar de expunere de produse in zonele comerciale
 • reprezinta o modalitate sigura de consolidarea a imaginii unui produs
 • reprezinta o sursa atractiva de prezentare a promotiilor aferente unor produse
 •  

  Display-uri carton. Displayuri carton la comanda!

   

  display-uri carton Poarta denumirea si de display-uri semi-permanente datorita constructiei lor din placi presate sau carton. In urma procedeului de caserare rezistenta lor devine foarte ridicata, iar multitudinea de creatii grafice le asigura optiuni nelimitate in orice ramura de activitate.

  Display-urile, denumite generic si POS Display (Point of Sale) sau POP Display (Point of Purchase) se impart in 3 categorii generale:

 • display countertop – se amplaseaza de obicei la casa de marcat sau pe tejghea;
 • display in-line – de amplasat pe raft in conformitate cu regulile de merchandising;
 • display floor standing – reprezinta cea mai populara modalitate de prezentare a unor produse intr-un spatiu cu trafic intens gen hypermarket-uri, etc. Tot in acesta categorie intra si dummy pack-urile (machete de produs), cutout-urile (panouri decupate la dimensiune reala sau marita a unor produse, precum si modele din campaniile publicitare), etc.

  Display-uri carton. Ce tip de personalizare mi se potriveste?

   

  Display-uri carton se pot realiza prin personalizare cu print digital UV direct pe carton, cu policromie. Sunt rezistente la umezeala moderata si temperaturi medii, asa ca pot fi amplasate si in apropierea zonelor frigorifice dintr-un magazin. Binenteles, pentru o perioada limitata de timp, cat dureaza campania publicitara careia va adresati.

  Foarte important, in aceasta situatie este si baza Display-uri carton. In trecut, se utilizau frecvent minipaletii din lemn sau tavitele antiumezala. Trendul actual presupune montajul standului din carton pe un palet din plastic tip CHEP display uri carton

  display-uri carton

  Paletul tip CHEP se inchiriaza pentru o perioada determinata de timp si are avantajul ca asigura stabilitate standului din carton si nu vor mai fi diferente de inaltime intre display-urile concurente. Toate vor fi la aceeasi inaltime, diferenta va fi facuta de grafica si aranjamentul interior al standului. Va fi facil pentru personalul magazinului sa manevreze standul cu liza electrica pentru mutarea lui in interiorul magazinului sau pentru curatenie.

  De asemenea, trebuie sa luati in calcul greutatea produselor dvs. Exista posibilitatea sa fie nevoie sa va realizam display-uri din pal sau plexiglas, daca doriti sa expuneti bauturi alcoolice, detergenti sau alte marfuri grele. Display-uri carton rezista in general pana la 10 -15 kg per raft si nu mai mult de 4, maxim 5 polite. O incarcare fortata, chiar cu ranforsarile de rigoare, va afecteaza structura standului si acesta poate ceda la transport sau, mai rau, chiar in magazin. Recomandam clientilor sa respecte indicatiile noastre privind incarcarea si manipularea standului.

  Binenteles, la final va oferim si un certificat de conformitate cu toate aspectele de care trebuie sa tineti cont in perioada de utilizare a standurilor din carton.

  display-uri carton

  display-uri carton produse

  Conditii de depozitare si transport:

  Depozitarea se face in incaperi inchise, curate, ferite de sursa de caldura, cu o umiditate relativa cuprinsa intre 20% – 40% si temperatura de 15 – 20 °C. A se feri de contactul direct cu lichide, zapada, gheata, condens, lumina solara, De asemenea, a se evita orice impact mecanic (loviri, compresiuni, deformari) deoarece va afecta structura de rezistenta. Montajul standurilor se va efectua pe postamentul livrat/recomandat de catre vanzator, cu respectarea stricta ale indicatiilor si recomandarilor acestuia. Daca se respecta conditiile mentionate si se utilizeaza in scopul pentru care s-a agreat cu cumparatorul, produsele din carton ondulat ale lui Smarts Trading Company sunt garantate pentru o perioada de 12 luni.

  Conditii de transport: Camionul/autoutilitara, trebuie sa fie acoperita, curata, fara miros, iar produsele trebuie asigurate pentru a evita riscul de lovire/deterioare. Daca toate conditiile de depozitare si transport sunt indeplinite produsele Smarts Trading Company sunt garantate pentru o perioada de 12 luni.

  Un articol detaliat despre standuri din carton gasiti aici.

 • Contacteaza un reprezentant Smarts si iti vom oferi cele mai bune solutii de realizare a unor display-uri carton personalizate!

  Solicitati Oferta Display-uri Carton. Va contactam in maxim 24 ore.