Display-uri Carton Pentru Produse

Display-uri Carton. Display din carton la comanda!

display-uri carton Vazejet pentru raft, cu 2 zone de expunere produse

Display-uri carton pentru produse reprezinta cea mai populara modalitate de promovare in retail si nu numai.

Montajul facil, realizarea din material reciclabil si costurile de executie relativ reduse reprezinta pentru display-uri carton multiple beneficii.

Display-uri din carton pentru produse. Ce beneficii aduc?

 

Principalele avantaje ale utilizarii display-uri din carton sunt:

 • stimularea vanzarilor de produse
 • transport securizat al produselor si manevrabilitate usoara la raft
 • ofera un spatiu suplimentar de expunere de produse in zonele comerciale
 • reprezinta o modalitate sigura de consolidarea a imaginii unui produs
 • reprezinta o sursa atractiva de prezentare a promotiilor aferente unor produse

 

Display carton. Care este utilitatea?!

 

display-uri carton personalizate selectiv pentru cafea, cu baza de 600 x 400 mm

Poarta denumirea si de display-uri semi-permanente datorita constructiei lor din placi presate sau carton.

In urma procedeului de caserare rezistenta lor devine foarte ridicata, iar multitudinea de creatii grafice le asigura optiuni nelimitate de utilizare, in orice ramura de activitate. Un display carton poate fi utilizat in mai multe situatii.

Denumite generic POS Display (Point of Sale) sau POP Display (Point of Purchase) se impart in 3 categorii generale:

 • cutii cu display – se amplaseaza de obicei la casa de marcat sau pe tejghea;
 • display in-line – de amplasat pe raft in conformitate cu regulile de merchandising;
 • display floor standing – reprezinta cea mai populara modalitate de prezentare a unor produse intr-un spatiu cu trafic intens gen hypermarket-uri, etc. Tot in acesta categorie intra si dummy pack-urile (machete de produs), cutout-urile (panouri decupate la dimensiune reala sau marita a unor produse, insule din carton, precum si modele din campaniile publicitare), etc.

Display-uri de carton. Ce tip de personalizare mi se potriveste?

 

display uri carton
 

Display-uri carton se pot realiza prin personalizare cu print digital UV direct pe carton, cu policromie. Sunt rezistente la umezeala moderata si temperaturi medii, asa ca pot fi amplasate si in apropierea zonelor frigorifice dintr-un magazin. Binenteles, pentru o perioada limitata de timp, cat timp dureaza campania publicitara careia va adresati.

Foarte important, in aceasta situatie este si baza sau postamentul lor. In trecut, se utilizau frecvent minipaletii din lemn sau tavitele antiumezeala. Trendul actual presupune montajul standului din carton pe un palet din plastic tip CHEP.

 

display carton pret

Paletul tip CHEP se inchiriaza pentru o perioada determinata de timp si are avantajul ca asigura stabilitate standului din carton. Astfel, nu vor mai fi diferente de inaltime intre reperele firmelor expozante.

Toate vor fi la aceeasi inaltime, diferenta va fi facuta de grafica si aranjamentul interior al standului. Va fi facil pentru personalul magazinului sa manevreze standul cu liza electrica pentru mutarea lui in interiorul magazinului sau pentru curatenie.

 

De asemenea, trebuie sa luati in calcul greutatea produselor dvs. Exista posibilitatea sa fie nevoie sa va realizam displayuri din pal sau plexiglas, daca doriti sa expuneti bauturi alcoolice, detergenti sau alte marfuri grele.

Display-uri carton rezista in general pana la 10 -15 kg per raft si nu mai mult de 4, maxim 5 polite. O incarcare fortata, chiar cu ranforsarile de rigoare, va afecteaza structura standului si acesta poate ceda la transport sau, mai rau, chiar in magazin.

Recomandam clientilor sa respecte indicatiile noastre privind incarcarea si manipularea standului.

Binenteles, la final va oferim si un certificat de conformitate cu toate aspectele de care trebuie sa tineti cont in perioada de utilizare a acestor repere.

 

Conditii de depozitare si transport pentru standuri din carton:

 

display-uri carton natur cu decupaj pentru preluare produse de la raft

Depozitarea se face in incaperi inchise, curate, ferite de sursa de caldura, cu o umiditate relativa cuprinsa intre 20% – 40% si temperatura de 15 – 20 °C.

A se feri de contactul direct cu lichide, zapada, gheata, condens, lumina solara, De asemenea, a se evita orice impact mecanic (loviri, compresiuni, deformari) deoarece va afecta structura de rezistenta.

Montajul se va efectua pe postamentul livrat/recomandat de catre vanzator, cu respectarea stricta ale indicatiilor si recomandarilor acestuia.

Daca se respecta conditiile mentionate si se utilizeaza in scopul pentru care s-a agreat cu cumparatorul, produsele unui producator cutii carton sunt garantate pentru o perioada de 12 luni.

 

Conditii de transport:

display-uri carton ondulat

Camionul/autoutilitara, trebuie sa fie acoperita, curata, fara miros, iar produsele trebuie asigurate pentru a evita riscul de lovire/deterioare.

Daca toate conditiile de depozitare si transport sunt indeplinite o fabrica ambalaje carton garanteaza produsele pentru o perioada de 12 luni.

Un articol detaliat despre standuri din carton gasiti aici.

Contacteaza un reprezentant Smarts si iti vom oferi cele mai bune solutii de realizare a unor display-uri carton personalizate!

 

Solicitati Oferta Display-uri Carton pentru produse. Va contactam in maxim 24 ore.

Formular de Contact

Va vom contacta in maxim 24h!


  Sunt de acord sa fiu contactat de SMARTS Trading Company

  Producatori display-uri carton in Bucuresti
  Ambalaje Personalizate Bucuresti- 3 motive sa le testezi!

  Ambalaje Personalizate Bucuresti- 3 motive sa le testezi!

  Ambalaje personalizate Bucuresti   Ambalaje personalizate Bucuresti poarta denumirea in mod popular, colorate ori imprimate. Isi gasesc utilitatea intr-o gama variata de domenii de activitate, datorita versatilitatii designului tiparit. 3 avantaje pentru a utiliza ambalaje carton c[...]

  Standuri din Carton. Standuri prezentare din carton 4 culori

  Standuri din Carton. Standuri prezentare din carton 4 culori

  Standuri din carton. Standuri de prezentare din carton   Standuri din carton reprezinta o solutie ingenioasa pentru prezentarea si expunerea unui produs consumatorului, direct la locul de achizitie. Stand carton personalizat este denumit international POSM display sau POP display. Se re[...]

  Coltare Carton. Asiguram marfa in 2 pasi pentru transport

  Coltare Carton. Asiguram marfa in 2 pasi pentru transport

  Coltare carton protectie marfa   Coltare carton presat reprezinta solutia ideala pentru asigurarea marfurilor la transport. Rigidizarea si protectia ambalajelor pe un palet care urmeaza a fi livrate este asigurata atat pentru transport local cat si pentru export. Coltarele din c[...]

  Ambalaje Carton Vin. Cutii de vin si alte produse de 10!

  Ambalaje Carton Vin. Cutii de vin si alte produse de 10!

  Ambalaje carton vin. Cutii de vin personalizate   Bine ati venit la blogul nostru! Astazi vom discuta despre ambalaje carton vin. Speram ca veti gasi informatiile pe care le oferim aici, utile si interesante. Indiferent daca sunteti un pasionat de vin, un producator sau comerciant de vinuri[...]

  Cutii Carton Promotionale. 3 atuuri pentru cutii de cadou!

  Cutii Carton Promotionale. 3 atuuri pentru cutii de cadou!

  Cutii carton promotionale   Cutii carton promotionale implica stabilirea unei creatii grafice de mare impact care sa atraga imediat privirile consumatorilor catre produsele ambalate. Modelul ambalajului si tipul de carton folosit se stabilesc in functie de greutatea si fragilitatea [...]

  Cutii personalizate Bucuresti. Cutii imprimate 4+0!

  Cutii personalizate Bucuresti. Cutii imprimate 4+0!

  Cutii personalizate Bucuresti   Cutii personalizate Bucuresti reprezinta una dintre formulale de succes utilizata de catre comercianti pentru a-si ambala estetic produsele si a-si creste cifra de vanzari. Cutii de carton personalizate pot ingloba forme diferite si tipuri divesifica[...]

  Ambalaje si cutii carton. Cutii de carton livrate in 48h.

  Ambalaje si cutii carton. Cutii de carton livrate in 48h.

  Ambalaje si cutii carton. Producator ambalaje carton   Ambalaje si cutii carton sunt prefabricate industrial si sunt utilizate pentru ambalarea marfurilor. Sunt rezistente, opace iar durabilitatea lor le plaseaza pe primul loc in materie de solutii de impachetare. Cu ajutorul sistemelor noa[...]

  Cutii carton cu autoformare! Cutii din carton CO3 si CO5!

  Cutii carton cu autoformare! Cutii din carton CO3 si CO5!

  Cutii carton cu autoformare   Cutii carton cu autoformare, fabricate din carton de calitate, reprezinta alegerea ideala pentru cei care isi doresc un ambalaj de calitate. Puteti opta pentru diverse dimensiuni cutii carton, forma sau culoare. Denumirea de cutii din carton cu autoform[...]

  Cutii carton cu capac. Cutii din carton cu 2 componente!

  Cutii carton cu capac. Cutii din carton cu 2 componente!

  Cutii carton cu capac detasabil sau dintr-o bucata   Cutii carton cu capac se regasesc in portofoliul oricarui producator cutii carton. Practice si rigide pot fi realizate cu un capac detasabil cat si dintr-o bucata. Domeniile de utilitate pentru acest reper sunt numeroase si variate dar[...]

  Cutii Carton Personalizate, 100% estetice si profitabile!

  Cutii Carton Personalizate, 100% estetice si profitabile!

  Cutii carton personalizate. Cutii cu autoformare ce tip este mai potrivit?   Cutii carton personalizate sunt ambalaje fabricate din carton care pot fi adaptate in functie de cerintele si specificatiile clientului. Acestea sunt utilizate in diverse industrii pentru ambalarea si prezen[...]

  Ambalaje carton personalizate, cutii carton personalizate la 1 culoare

  Ambalaje carton personalizate, cutii carton personalizate la 1 culoare

  Ambalaje carton personalizate. Cutii de carton personalizate   Ambalaje carton personalizate sunt cutii realizate pe comanda. Aceste tipuri reprezinta modalitatea optima de ambalare a unui produs de dimensiuni relativ obisnuite, intr-o maniera distincta. Ambalaje carton personalizat[...]

  Cutii Carton Ilfov. Ambalaje carton 100% reciclat!

  Cutii Carton Ilfov. Ambalaje carton 100% reciclat!

  Cutii carton Ilfov   Cutii carton Ilfov sunt produse de 19 ani, atat pe baza de comanda cat si cu livrare rapida din stoc, atat in Bucuresti cat si tara. Pentru clientii nostri oferim transportul gratuit pentru ambalaje carton Bucuresti sau cutii carton Ilfov. Indiferent de ce t[...]

  Producator ambalaje carton ondulat din 2004

  Producator ambalaje carton ondulat din 2004

  Producator ambalaje carton ondulat   Producator ambalaje carton ondulat din 2004, SC Smarts Trading Company SRL isi livreaza produsele preponderent in Bucuresti si judetul Ilfov. Cutii din carton sunt o solutie de ambalare inteligentă si rentabila pentru companiile care doresc sa r[...]

  Cutii Carton Produse Farmaceutice. Recomandam 4 modele de cutii!

  Cutii Carton Produse Farmaceutice. Recomandam 4 modele de cutii!

  Cutii Carton Produse Farmaceutice. Cutiute de carton   Cutii carton produse farmaceutice sunt realizate din carton duplex sau carton grafic GC1, semifabricate subtiri dar rezistente. Carton grafic GC1 cu spate alb, are formatul tipografic de 70x100 cm. Cartoanele grafice sunt de diverse [...]

  Cutii Carton Kraft. 100% rezistenta in curierat!

  Cutii Carton Kraft. 100% rezistenta in curierat!

  Cutii carton kraft. Cutii carton curierat   Cutii carton kraft fac parte din categoria ambalajelor cu o rezistenta ridicata la greutate. Coala kraft este usor poroasa dar prezinta o mare elasticitate si rezistenta la rupere. Datorita procesului tehnologic utilizat pentru obtine[...]

  Ambalaje Carton Tip Bax. Cutii din carton FEFCO 0201!

  Ambalaje Carton Tip Bax. Cutii din carton FEFCO 0201!

  Ambalaje carton tip bax   Ambalaje carton tip bax. Cutii din carton realizate pentru depozitare pe paleti. Livrare rapida din stoc in Bucuresti pentru minim de comanda. Fabrica de cutii de carton executa pe comanda o gama variata de cutii carton ambalare. Ambalaje carton Bucuresti &nb[...]

  Ambalaje Carton Alimentar. Imprimam pana la 2 culori Pantone

  Ambalaje Carton Alimentar. Imprimam pana la 2 culori Pantone

  Ambalaje carton alimentar. Ambalaje alimentare cu stil   Nu mai sunt considerate demult doar simple accesorii pentru protejarea si transportul produselor alimentare. Detin multiple roluri dintre care amintim pe cel tehnologic, protector si de marketing. Datorita faptului ca ambalaje[...]

  Ambalaje Carton Legume Fructe. 1 ladita pentru fructe și legume

  Ambalaje Carton Legume Fructe. 1 ladita pentru fructe și legume

  Ambalaje carton legume fructe. Tipuri de ambalare   Producator cutii carton fabrica pe baza de comanda cele mai eficiente solutii pentru ambalaje carton legume fructe. Ne alaturam si noi astfel, celor care doresc sa vina in intampinarea si sustinea dezvoltarii produselor romanesti. [...]