Top 5 cutii autoformare personalizate. Producem la comanda ambalaje unice.

cutii autoformare personalizate

Cutii autoformare personalizate

 

Cutii autoformare personalizate albe, natur sau tiparite sunt cutii la comanda realizate in baza solicitarilor cumparatorilor. Respecta strict doleantele acestora si ale lanturilor comerciale unde urmeaza sa fie expuse. Sunt aspectuoase iar produsele ambalate corespunzator isi pastreaza caracteristicile tehnice pentru consumatorul final. Astfel, pe langa aspectul estetic, cutii autoformare personalizate isi pastreaza si functionalitatea, aceea de a proteja produsul destinate vanzarii.

Care este cel mai utilizat model de cutii autoformare cu personalizare?

 

Am tot discutat despre acest tip de ambalaje dar, pentru ca sunt solicitate din ce in ce mai mult, am decis sa facem un top al lor.

cutii autoformare personalizare

1. Cutii autoformare FEFCO 0427.

Ii conferim un binemeritat loc 1 datorita formei constructive deosebite ce securizeaza perfect marfa si o transporta ulterior in conditii optime.

Este o cutie care se inchide ermetic, nu se pot sustrage obiecte din interior fara deteriorarea ambalajului. Daca sunt impachetate mai multe produse, se recomanda folosirea unui insert pentru a delimita spatiul interior necesar fiecarei piese componente.

Personalizarea este ofertanta, am mai discutat despre ea, se pot gasi sugestii in acest articol. Daca sunteti interest de acest model de cutii autoformare personalizate va sugeram sa incercati dimensiunea de 130 x 102 x 72 mm executata foarte des in cadrul fabriciii noastre.

cutii autoformare personalizate

2. Cutii autoformare FEFCO 0217.

Este modelul preferat de cutie carton cadou in care se pot impacheta sticle de vin, borcane sau pahare, cutii de bomboane sau cozonaci. Toate elementele se pot grupa in interiorul cutiei intr-o varietate de feluri si se pot transporta paletizat, fara probleme cu deteriorarea produselor.

In functie de greutatea marfurilor se poate realiza acest model atat din carton CO3 cat si din carton CO5. Fundul cutiei, cu autoformare, rezista fara probleme pentru ambele tipuri de semifabricat.

De asemenea, in functie de ce doriti sa impachetati, recomanda utilizarea de insert din carton.

Dimensiunea populara in cadrul fabricii de cutii Smarts este cea de 280 x 200 x 350 mm.

cutii autoformare personalizate

3. Cutii autoformare FEFCO 0436.

Aceste modele sunt cunoscute cu denumirea populara de ladite din carton in care se pot transporta o varietate de produse vrac sau ambalate.

In functie de greutatea sustinuta se pot folosi mai multe gramaje de semifabricat de la carton microondulat la carton CO3 sau chiar CO5.

Modelul prezentat are dimensiunile de 400 x 300 x 110 mm si suporta o greutate de 7 kg.

cutii autoformare personalizate

4. Cutii autoformare 1 sticla de vin.

Parerea generala este ca sticlele de vin sunt STAS, au continut de 750 ml si trebuie sa fie la fel.

Total gresit. Anumite sticle au diametru diferit, gatul mai lung sau scurt si exemplelele pot continua. De aceea, solicitam clientilor sa ne puna la dispozitie recipientele lor, goale binenteles, cu tot cu dop, pentru masuratori exacte.

Aceste cutii sunt extrem de solicitate si se pot realiza in multe dimensiuni dar o enuntam pe cea mai utilizata la noi, 103.5 x 103.5 x 411 mm.

cutii autoformare personalizate

5. Display raft autoformare.

Se pot realiza intr-o multitudine de forme, cu 1 sau mai multe rafturi, cu partea inferioara cu autoformare manuala sau prelipire.

De asemenea, se pot realiza cu capac pentru protectie la transport si stivuire. Acesta se elimina cand se aseaza displayul pe raft si consumatorul se serveste direct din ambalajul colector.

Practice si estetice le intalnim in toate lanturile de magazine si reprezinta noul trend in materie de ambalaje din carton.

Display-ul prezentat are dimeniunile finite de 280 x 200 x 220 mm.

Cutii autoformare personalizate se pot livra pliate si nu ocupa mult spatiu in depozitul clientului putand fi stivuite pe inaltime. Pentru a fi gata de impachetare, nu necesita instructiuni speciale, sunt facil de manevrat si manipulat. Nu mai este necesara folosirea de banda tip scotch pentru sigilare pentru ca nu isi mai are rostul, decat daca se doreste ceva personalizat, eventual cu un logo, pentru autenticitate.

Cutii autoformare personalizate pot fi comercializate in varianta simpla, din carton alb sau de carton natur dar, se pot si personaliza in functie de cerintele cumparatorului. Astfel, putem realiza cutii autoformare personalizate prin imprimare flexografica sau prin caserare.. Creatia grafica necesara realizarii caserarii ne este pusa la dispozitie de catre client si realizata conform cerintelor prepress internationale.

Pentru producerea lor este nevoie sa fie realizata o matrita de executie care va fi confectionata in functie de dimensiunile interioare sau exterioare furnizate de catre client. Pentru a determina exact tipul de semifabricat, placa carton, necesar realizarii unor cutii autoformare, trebuie sa stim ce greutate va suporta aceasta, pentru a nu ceda in timpul transportului sau stivuirii

Asteptam cerintele dvs. pentru a le analiza impreuna si pentru a gasi cele mai bune solutii de ambalare pentru produsele voastre. Va rugam sa luati in calcul ca, pentru proiectele personalizate, volumul de comanda pleaca de la 1,000 – 2,000 buc/ layout si este influentat de dimensiunile ambalajului si de inscriptionarea acestuia. De asemenea si timpul de executie pentru acest tip de cutii autoformare personalizate poate fi prelungit datorita etapelor tehnologice succesive prin care trebuie sa treaca pana ajunge in varianta finala.

Contacteaza un reprezentant Smarts pentru mai multe informatii!

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet