Cutii caserate! Cutii carton personalizate in 6 etape rapide

cutii caserate din microondul cu policromie

Cutii caserate la comanda

 

Cutii caserate personalizate in policromie se realizeaza prin lipirea unei coli tipografice pe o placa din carton. Intreg procedeul poarta denumirea de caserare carton si este foarte cunoscut in industria ambalajelor. Este cea mai populara metoda de a obtine cutii rigide pentru bunuri.

Vrei cutii personalizate pentru produsul tau?

 

Uite care sunt etapele pe care trebuie sa le cunosti:

1. Cea mai simpla modalitate de a iti face cunoscut produsul este sa ii oferi un ambalaj de calitate. Trebuie doar sa realizezi o creatie grafica de exceptie care sa reflecte atributele marfurilor ce urmeaza sa fie impachetate in respectivul ambalaj.

Claritatea imaginilor folosite la machetare si sloganul ales de tine trebuie sa fie prezent pe o cutie personalizata.

Se poate casera atat colile DCL, hartie dublu cretata lucioasa cat si DCM hartie tipografica dublu cretata mata.

Ulterior, se pot realiza si procedeele de plastifiere mata sau lucioasa.

Vrei un plus de eleganta pentru ambalajul tau? Iti punem la dispozitie si posibilitatea de embosare, folio total sau selectiv, folosire de culori CMYK sau Pantone. Imprimare cu policromie este cel mai des folosit procedeu tipografic. Aceste ambalaje mai sunt cunoscute cu denumirea de cutii personalizate cu poze.

Ce face mai deosebita o cutie carton personalizata?

 

cutie caserata autoformare

2. Foarte importanta este si forma constructiva a cutiei din carton. Poate fi cutie tip bax sau cutie cu autoformare, decizia iti apartine.

Aveti la dispozitie codurile FEFCO internationale pentru a gasi cea mai optima solutie de impachetare. Studiati eventual si pentru expunerea la raft.

In functie de model, iti putem realiza si separatori interiori pentru o mai buna protectie a produsului tau. In interiorul cutiei poti opta pentru un aranjament de componente, mai diversificat. Totul se poate realiza prin stantare cu o matrita cutii carton.

Se pot efectua diverse decupaje ale cutiei, pentru o expunere adecvata a produsului dvs.

3. Care este greutatea sustinuta de cutii din carton ondulat caserate pentru transport? Conteaza? Binenteles ca da!

In functie de greutatea produsului tau gasim placa propice de semifabricat. Ea confera ambalajului rezistenta necesara la transport si stivuire.

Daca modelele de cutii din carton ondulat caserate ajung pe rafturile magazinelor, trebuie sa fie estetice pentru cumparatori. Un producator cutii carton te va intreba acest aspect. Este bine sa il cunosti.

Deteriorarea ambalajului? Nu! Cutii rigide de calitate!

 

Nimeni nu va achizitiona un produs intr-o cutie deteriorata sau cu o imprimare de slaba calitate. Va considera ca da banii pe o marfa ieftina si rapid perisabila. De aceea, va rugam sa cantariti marfa inainte de a solicita o cotatie de pret.

Prin caserarea cartonului se obtine rezistenta?

 

4. Principalele tipuri de semifabricat utilizate la realizarea de cutii din carton caserate sunt cele de tip CO3. Se folosesc toate ondulele stas E, microondulat, B si C. Pentru produse grele utilizam si cele de tip CO5, cu ondulele B+E si B+C. Cutii din carton microondulat sunt cele mai solicitate modele de ambalaje astfel personalizate.

In functie de greutatea pe metru patrat a tipului de semifabricat ales avem variantele de carton kraft, foarte rezistente. Se pot executa si variatiile de culoare, natur sau albit, normal sau lucios, cum isi doreste clientul. Putem obtine cutii albe cu capac personalizate doar exterior.

cutii caserate tip ladita carton

Unde gasesc cutii personalizate cu logo?

 

5. Cunosti toate aceste informatii necesare executarii de cutii de carton caserate? Perfect, iti realizam matrita de executie a cutiei tale. Desenul de stanta ti-l punem la dispozitie pentru a definitiva macheta tipografica necesara imprimarii.

Trebuie sa respecti cerintele de prepress standard si le vom enumera pentru a le avea la dispozitie:

 • trimiterea fisierelor pentru tipar in format .pdf, mod de culoare CMYK
 • bleed de 5 mm, semnele de taiere si potrivire trebuie sa apara in fisierul final
 • rezolutia imaginilor trebuie sa fie de min. 300 dpi la dimensiunea reala
 • stanta electronica trebuie evidentiata overprint cu o culoare speciala
 • toate fonturile trebuie sa fie embedded
 • fisierul final trebuie insotit de print martor cu titulatura de “Bun de Tipar”

6.Dupa ce am trecut prin toate etapele mai sus mentionate, trebuie sa respectam si timpii de uscare intre procesele tehnologice. Acestea pot fi de imprimare, plastifiere, caserare, innadire, stantare, etc. Ulterior comanda dvs. este gata de livrare.

In productie intotdeauna vor exista abateri cantitative ale comenzilor. In general, toleranta este de +/- 10% din volumul de comanda. Nu poti opri un utilaj, fix cand ajunge la cantitatea dorita de client. Se fac reglaje si teste inainte de lansarea in productie dar, tot exista diferente pentru cutii carton caserate, acceptate la livrare.

cutii caserate tip display cu 3 polite pentru expunere produse la casa de marcat

In acest mod se realizeaza si cutii din carton duplex. Toate aceste variatii ale tirajelor se vor regasi pe factura fiscala finala, a cumparatorului.

Stim ca poate parea putin complicat dar, chiar nu este este. Avem experienta in realizarea de cutii din carton ondulat pentru produse din 2004 si suntem aici pentru a va oferi o gama variata de produse de calitate.

Esti interestat de cutii din carton caserate? Ai nimerit unde trebuie! Contacteaza un producator cutii caserate si iti vom oferi cele mai bune solutii de impachetare!

Solicitati Oferta de Cutii personalizate prin Caserare. Va contactam  in maxim 24 ore.

Formular de Contact

Va vom contacta in maxim 24h!


  Sunt de acord sa fiu contactat de SMARTS Trading Company

  Producator cutii cu caserare in Bucuresti
  Display-uri carton personalizate. Cutii din carton pentru #1

  Display-uri carton personalizate. Cutii din carton pentru #1

  Display-uri carton personalizate. Standuri POSM display   Display-uri carton personalizate sunt rafturi din carton ondulat personalizate în functie de cerintele unui produs. Cutii din carton pentru expunere au multiple utilitati. Modalitatea in care sunt expuse si promovate produsele se [...]

  Standuri carton. 6 detalii tehnice de retinut!

  Standuri carton. 6 detalii tehnice de retinut!

  Producator standuri carton personalizate   Binenteles, acum este la moda sa platesti publicitate online pentru a-ti face cunoscute promotiile dar, ce solutii avem pentru a ne face cunoscuti in modul clasic? Stand carton personalizat te scoate din anonimat si iti poate asigura o viz[...]

  Cutii carton depozitare. Cutii de carton in 2 pasi!

  Cutii carton depozitare. Cutii de carton in 2 pasi!

  Cutii carton depozitare   Cutii carton depozitare, practice si rezistente isi gasesc utilitatea pentru o gama completa de produse. Intr-o mare diversitate de domenii de activitate se folosesc aceste tipuri de ambalaje din carton. Producator cutii carton pentru curierat   Nu [...]

  Producator cutii carton: 9 criterii de selectie pentru cutii de carton

  Producator cutii carton: 9 criterii de selectie pentru cutii de carton

  Producator cutii carton Bucuresti   Un producator cutii carton personalizate are rolul de a produce si furniza o gama larga de cutii din carton pentru diferite scopuri si industrii. Acesta produce ambalaje din carton in diferite dimensiuni, forme si cantitati, create special pentru nevoile [...]

  Cutii autoformare personalizate, 5 modele de retinut!

  Cutii autoformare personalizate, 5 modele de retinut!

  Cutii autoformare personalizate   Cutii autoformare personalizate albe, natur sau tiparite sunt cutii de carton personalizate pentru afacerea ta. Respecta strict criteriile acestora si ale lanturilor comerciale unde urmeaza sa fie expuse. Sunt aspectuoase iar produsele ambalate core[...]

  Cutie autoformare 355x235x90 mm, din carton microondulat

  Cutie autoformare 355x235x90 mm, din carton microondulat

  Cutie autoformare 355x235x90 mm   O cutie din carton cu autoformare este o cutie pliabila fabricata din carton rezistent si flexibil, conceputa pentru a se asambla usor fara a fi necesare instrumente suplimentare sau adezivi. Aceste cutii sunt adesea utilizate pentru ambalarea produselor si[...]

  Cutii rigide. Cutii caserate din carton in 3 straturi

  Cutii rigide. Cutii caserate din carton in 3 straturi

  Cutii rigide de lux   Cutii rigide sunt ambalaje fabricate din materiale rezistente, cum ar fi cartonul gros sau lemnul. Ofera o structura robusta si protectie suplimentara pentru obiectele pe care le contin. Sunt denumite cutii rigide pentru a le distinge de alte tipuri de ambalaje, cum ar[...]

  Cutii autoformare carton CO3. Cutii carton cu autoformare

  Cutii autoformare carton CO3. Cutii carton cu autoformare

  Cutii autoformare carton   Cutii autoformare caserate 165x85x360 mm (Lxlxh) sunt prezentate in categoria cutii de carton stantate, cutii din carton cu imprimare. Va prezentam imaginea fata-verso pentru o vizualizare cat mai buna a acestui tip de cutie personalizata.   Cuti[...]

  Cutii autoformare. FEFCO 0427 modelul popular pentru afaceri

  Cutii autoformare. FEFCO 0427 modelul popular pentru afaceri

  Cutii autoformare   Cutii autoformare albe sau natur pot fi realizate in diverse forme constructive, tipuri de carton ondulat si sunt frecvent folosite in lanturile de retail. Cutii carton autoformare, conform normativelor FEFCO internationale, sunt standardizate in diverse categorii, p[...]

  Cutii carton en-gros, 5 cutii de carton personalizate

  Cutii carton en-gros, 5 cutii de carton personalizate

  Cutii carton en-gros   Exista mai multe motive pentru care cutii carton en-gros sunt cautate in cantitati mari. Cutii de carton personalizate reprezinta o alternativa fiabila. Iata cateva dintre cele mai comune motive: Ambalare si transport pentru cutii carton en gros   1.Ambala[...]

  Cutii ambalare carton. Selectie rapida intre 8 modele

  Cutii ambalare carton. Selectie rapida intre 8 modele

  Cutii ambalare carton pentru depozitare si transport   Cutii ambalare carton sunt folosite pentru a ambala si transporta diverse produse. Cutii de carton pentru ambalare servesc la protejarea marfurilor impotriva deteriorarii. Acestea cutii de ambalaj pot avea forme, dimensiuni si struc[...]

  Stand carton alb 400x300 mm cu 4 polite egale

  Stand carton alb 400x300 mm cu 4 polite egale

  Stand carton alb cu autoformare manuala   Stand de carton CO3, cu baza utila de 400x300 mm 4 rafturi cu distanta intre ele de 300 mm Greutate suportata de polita: 2 kg Header de 150 mm si Footer de 200 mm Personalizare laterale, header, footer, shelfuri de pret cu riglete din plas[...]

  Cutii bag in box! Cutie bag in box 3l

  Cutii bag in box! Cutie bag in box 3l

  Cutii carton bag in box     Cutii din carton Bag in Box, personalizate cu policromie si cu maxim 2 culori Pantone. Modelele cele mai populare sunt bag in box 3l si cutii bag in box 5l. Se pot fabrica si ambalaje pentru 10l dar sunt dificil de manevrat si foarte grele. Cartonul f[...]

  Cutii online cu livrare in siguranta, de la 1.21 RON!

  Cutii online cu livrare in siguranta, de la 1.21 RON!

  Cutii online pentru afacerea ta!   Cutii online reprezinta o diviziune noua a industriei cutiilor pentru colete. Odata cu aparitia pandemiei de SARS COV 2, s-au schimbat si optiunile de cumparare ale clientilor din Romania. Daca pana in februarie 2020 printre preferintele consumatoril[...]

  Cutii Personalizate! 5 modalitati de imprimare pe carton!

  Cutii Personalizate! 5 modalitati de imprimare pe carton!

  Producator cutii personalizate   Cutii personalizate carton. Realizate de un producator cutii carton personalizate va garanteaza unicitate. Cutii de carton personalizate sunt utilizate la impachetarea produselor si pot fi o alegere excelenta de a face o impresie puternica clientilor. Este a[...]

  Display produse. 9 calitati de retinut!

  Display produse. 9 calitati de retinut!

  Display produse window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-51904476-2'); Display produse este o modalitate de expunere intr-un magazin sau pe o platforma online. Este dedicat prezentarii[...]

  Display carton. 2 modele cu perfor si capac

  Display carton. 2 modele cu perfor si capac

  Display carton. Stand prezentare produse   Display carton caserat sau imprimat flexografic este solicitarea clientilor din ultima perioada. Il intalnim peste tot, in retelele de magazine autohtone. Produsele sunt aranjate la raft pe categorii, simplu de vizualizat. In acest fel, este usor p[...]

  Cutii cu autoformare. Ghid de asamblare in 6 pasi!

  Cutii cu autoformare. Ghid de asamblare in 6 pasi!

  Cutii cu autoformare   Cutii cu autoformare sunt ambalaje din carton care se formeaza automat intr-un mod simplu si rapid, fara a necesita adezivi sau alte instrumente de fixare. Acestea sunt, de obicei, utilizate pentru ambalarea produselor, precum jucarii, electronice, cosmetice s[...]

  Cutii carton pret. Cutii de carton cu 5% discount!

  Cutii carton pret. Cutii de carton cu 5% discount!

  Cutii carton pret. Cutii carton Bucuresti   Cutii carton pret sunt printre cele mai utilizate produse pentru arhivare, depozitare si transport. Intra pe site si vezi oferta! Toate produsele destinate acestui segment necesita ambalaje cat mai diversificate atat ca forma constructiva cat [...]

  Stand Prezentare Produse. 1 optiune la standuri carton!

  Stand Prezentare Produse. 1 optiune la standuri carton!

  Stand prezentare produse   Stand prezentare produse a devenit prima optiune de marketing a clientilor nostri. Castigi vizualitate pentru marfa ta si vanzarea ei este mai facila cu standuri din carton. Practic, plasezi in fata cumparatorului un produs care poate nu era pe lista lui de[...]

  Displayuri carton pentru produse! 100% Rafturi carton

  Displayuri carton pentru produse! 100% Rafturi carton

  Displayuri carton   Displayuri carton personalizate print digital UV direct pe carton, 4+0 culori pentru rafturi carton, productie servicii si comert srl. Displayuri carton sunt fabricate din materiale reciclate, cu dimensiuni si forme personalizate, perfecte pentru un plus de imagin[...]

  Stand expunere produse. Standuri din carton in 7 etape!

  Stand expunere produse. Standuri din carton in 7 etape!

  Stand expunere produse. Standuri din carton   Stand expunere produse este o structura realizata din carton ondulat sau carton plat, conceputa pentru a afisa produsele intr-un mod atractiv si usor de vizualizat pentru clienti. Standuri expozitionale din carton ondulat   Un [...]

  Cutii personalizate cu logo. 8 motive sa le alegeti si dvs!

  Cutii personalizate cu logo. 8 motive sa le alegeti si dvs!

  Cutii personalizate cu logo. Cutii carton negre   > Cutii personalizate cu logo pot oferi o serie de beneficii pentru afacerea ta, indiferent de domeniul in care activezi. Cutii carton personalizate cu elemente grafice sau simblori internationale de transport. Iata cateva moduri prin car[...]

  Written by

  The author didnt add any Information to his profile yet