Display produse. 9 calitati de retinut!

display produse

Display produseDisplay produse este o modalitate de expunere intr-un magazin sau pe o platforma online. Este dedicat prezentarii si promovarii produselor spre a fi cumparate de catre clienti. Aceste afisari pot fi fizice, cum ar fi rafturile dintr-un magazin, sau virtuale, cum ar fi paginile de produse pe un site web de comert electronic. Scopul principal al unui display de produse este de a atrage atentia asupra articolelor. Este facilitat procesul de cumparare prin prezentarea detaliilor, imaginilor si informatiilor relevante despre produsele respective.

display produse

Materiale utilizate pentru display expunere produse carton

 

Materialele populare folosite pentru crearea display-uri de produse variaza in functie de mediul in care sunt folosite (fizic sau online), scopul si estetica dorita. Iata cateva exemple de materiale comune utilizate in astfel de display-uri:

1.Carton: Display-urile din carton sunt folosite in special pentru promovarea produselor in magazine sau la evenimente. Acestea pot fi usor personalizate, sunt relativ economice si pot fi reciclate dupa utilizare.

2.Plastic: Placile si suporturile de plastic sunt folosite pentru a crea display-uri durabile si transparente pentru magazine. Acestea pot fi curatate usor si rezistente la apa, fiind ideale pentru expunerea produselor.

3.Metal: Suporturile metalice, cum ar fi rafturile si standurile, sunt durabile si pot suporta produse grele. Acestea sunt frecvent utilizate in magazinele fizice pentru a expune articole precum imbracaminte, electrocasnice sau bijuterii.

4.Lemn: Display-urile din lemn ofera o estetica rustica si calda. Sunt populare pentru produsele artizanale, bijuterii sau alimente gourmet.

display produse

5.Sticla: Sticla poate fi folosita pentru crearea display-urilor elegante si transparente pentru bijuterii, parfumuri sau alte produse de lux.

Display-uri produse grele

 

6.PVC expandat: PVC-ul expandat este un material usor, rezistent si personalizabil, utilizat pentru a crea display-uri pentru magazine sau targuri.

7.Acrilic: Acrilicul este un material transparent si durabil, frecvent folosit pentru a crea display-uri elegante pentru bijuterii, cosmetice sau alte produse de calitate superioara.

8.Hartie: Hartia poate fi folosita pentru crearea display-urilor temporare sau pentru afisajele de mici dimensiuni, cum ar fi etichetele de pret sau meniurile.

Este important sa alegeti materialul potrivit in functie de necesitatile dvs. si de produsele pe care doriti sa le expuneti. Alegerea materialului poate influenta aspectul, durabilitatea si costul display-ului de produse.

display produse

Display de produse pentru hypermarket

 

Un display produse intr-un hypermarket poate varia in functie de tipul de produse expuse, de promovarile actuale si de designul specific al magazinului. Cu toate acestea, iata cateva elemente comune care pot fi intalnite in astfel de expozitoare:

1.Rafturi carton: Rafturile sunt elementele centrale ale unui display de produse intr-un hypermarket. Acestea pot fi din metal, lemn sau plastic si sunt folosite pentru a expune diferite produse, cum ar fi alimente, bauturi, produse de ingrijire personala sau articole pentru casa.

2.Etichete de pret: Pe rafturi sau in apropierea produselor, veti gasi etichete de pret care indica costul fiecarui articol. Aceste etichete pot contine informatii despre oferte speciale, reduceri sau promotii.

3.Imaginea produselor: Display-ul va include imagini clare ale produselor expuse. Acestea pot fi atarnate de rafturi, plasate in vitrine sau afisate digital pe ecrane. Pot fi realizate si cu suport expunere produse in trepte.

Display-uri carton sau alte materiale

 

display produse

4.Promotii si oferte: Multe display-uri de produse includ spatii speciale pentru a evidentia produsele aflate la reducere sau cele incluse in promotii speciale, cum ar fi “cumpara unul si primesti unul gratis” sau “pret redus”.

5.Ambalaj atractiv: Produsele sunt adesea aranjate intr-un mod atractiv si organizat, folosind ambalaje colorate si atragatoare.

6.Echipamente auxiliare: Pentru produsele care necesita racire, pastrare la temperaturi specifice sau manipulare speciala, pot exista vitrine frigorifice, congelatoare sau alte echipamente auxiliare.

7.Ecrane publicitare: Unele hypermarketuri folosesc ecrane digitale sau monitoare pentru a afisa informatii despre produse, videoclipuri promotionale sau recenzii ale clientilor.

8.Iluminare corespunzatoare: Iluminarea este esentiala pentru a evidentia produsele si a le face sa arate atractive. Spoturile sau lămpile LED sunt utilizate pentru a oferi iluminare uniforma si atractiva.

9.Semnalizare clara: Pentru a ajuta clientii sa gaseasca produsele dorite, display-urile sunt echipate cu semnalizare clara, cum ar fi paletarele de culoare. Este si cazul unui display gol pentru produse makeup.

Este important de mentionat ca designul si aspectul unui display pentru produse pot varia considerabil de la un hipermarket la altul si depinde de strategia de marketing a magazinului, produsele oferite si cerintele vizuale specifice. Scopul principal este de a atrage atentia clientilor si de a-i incuraja sa exploreze si sa cumpere produsele expuse.

display-uri carton

Solicitati si oferta display hdf cu 3 rafturi pentru bautura

 

 • Stand carton CO5,cu baza utila de 400×300 mm
 • 4 rafturi cu distanta intre ele de 250 mm
 • Greutate suportata de polita: 4 kg
 • Header de 260 mm si Footer de 250 mm
 • Personalizare laterale, header, footer, shelfuri de pret cu riglete din plastic
 • Tavita antiumezeala din plastic inclusa
 • Livrare flat cu infoliere componente per palet
 • Instructiuni de asamblare pe email
 • rafturi cu sistem de prindere Cor a Clips
 • Cod produs: 101015
 • Pret pentru cantitate de min. 100 buc/livrare: 115 RON/buc, exclusiv TVA
 • Transport in Bucuresti sau ILfov gratuit
 • Pret valabil pana la data de 15.01.2024

display produse
Formular de contact fabrica de cutii!

Va vom contacta in maxim 24h!


  Sunt de acord sa fiu contactat de SMARTS Trading Company

  Cutii ambalare
  Display-uri carton personalizate. Cutii din carton pentru #1

  Display-uri carton personalizate. Cutii din carton pentru #1

  Display-uri carton personalizate. Standuri POSM display   Display-uri carton personalizate sunt rafturi din carton ondulat personalizate în functie de cerintele unui produs. Cutii din carton pentru expunere au multiple utilitati. Modalitatea in care sunt expuse si promovate produsele se [...]

  Stand Prezentare Produse. 1 optiune la standuri carton!

  Stand Prezentare Produse. 1 optiune la standuri carton!

  Stand prezentare produse   Stand prezentare produse a devenit prima optiune de marketing a clientilor nostri. Castigi vizualitate pentru marfa ta si vanzarea ei este mai facila cu standuri din carton. Practic, plasezi in fata cumparatorului un produs care poate nu era pe lista lui de[...]

  Cutii Personalizate! 5 modalitati de imprimare pe carton!

  Cutii Personalizate! 5 modalitati de imprimare pe carton!

  Producator cutii personalizate   Cutii personalizate carton. Realizate de un producator cutii carton personalizate va garanteaza unicitate. Cutii de carton personalizate sunt utilizate la impachetarea produselor si pot fi o alegere excelenta de a face o impresie puternica clientilor. Este a[...]

  Standuri carton. 6 detalii tehnice de retinut!

  Standuri carton. 6 detalii tehnice de retinut!

  Producator standuri carton personalizate   Binenteles, acum este la moda sa platesti publicitate online pentru a-ti face cunoscute promotiile dar, ce solutii avem pentru a ne face cunoscuti in modul clasic? Stand carton personalizat te scoate din anonimat si iti poate asigura o viz[...]

  Cutii personalizate cu logo. 8 motive sa le alegeti si dvs!

  Cutii personalizate cu logo. 8 motive sa le alegeti si dvs!

  Cutii personalizate cu logo. Cutii carton negre   > Cutii personalizate cu logo pot oferi o serie de beneficii pentru afacerea ta, indiferent de domeniul in care activezi. Cutii carton personalizate cu elemente grafice sau simblori internationale de transport. Iata cateva moduri prin car[...]

  Cutii cu autoformare. Ghid de asamblare in 6 pasi!

  Cutii cu autoformare. Ghid de asamblare in 6 pasi!

  Cutii cu autoformare   Cutii cu autoformare sunt ambalaje din carton care se formeaza automat intr-un mod simplu si rapid, fara a necesita adezivi sau alte instrumente de fixare. Acestea sunt, de obicei, utilizate pentru ambalarea produselor, precum jucarii, electronice, cosmetice s[...]

  Cutii autoformare carton CO3. Cutii carton cu autoformare

  Cutii autoformare carton CO3. Cutii carton cu autoformare

  Cutii autoformare carton   Cutii autoformare caserate 165x85x360 mm (Lxlxh) sunt prezentate in categoria cutii de carton stantate, cutii din carton cu imprimare. Va prezentam imaginea fata-verso pentru o vizualizare cat mai buna a acestui tip de cutie personalizata.   Cuti[...]

  Displayuri carton pentru produse! 100% Rafturi carton

  Displayuri carton pentru produse! 100% Rafturi carton

  Displayuri carton   Displayuri carton personalizate print digital UV direct pe carton, 4+0 culori pentru rafturi carton, productie servicii si comert srl. Displayuri carton sunt fabricate din materiale reciclate, cu dimensiuni si forme personalizate, perfecte pentru un plus de imagin[...]

  Cutii ambalare carton. Selectie rapida intre 8 modele

  Cutii ambalare carton. Selectie rapida intre 8 modele

  Cutii ambalare carton pentru depozitare si transport   Cutii ambalare carton sunt folosite pentru a ambala si transporta diverse produse. Cutii de carton pentru ambalare servesc la protejarea marfurilor impotriva deteriorarii. Acestea cutii de ambalaj pot avea forme, dimensiuni si struc[...]

  Display carton. 2 modele cu perfor si capac

  Display carton. 2 modele cu perfor si capac

  Display carton. Stand prezentare produse   Display carton caserat sau imprimat flexografic este solicitarea clientilor din ultima perioada. Il intalnim peste tot, in retelele de magazine autohtone. Produsele sunt aranjate la raft pe categorii, simplu de vizualizat. In acest fel, este usor p[...]

  Cutii online cu livrare in siguranta, de la 1.21 RON!

  Cutii online cu livrare in siguranta, de la 1.21 RON!

  Cutii online pentru afacerea ta!   Cutii online reprezinta o diviziune noua a industriei cutiilor pentru colete. Odata cu aparitia pandemiei de SARS COV 2, s-au schimbat si optiunile de cumparare ale clientilor din Romania. Daca pana in februarie 2020 printre preferintele consumatoril[...]

  Cutii autoformare personalizate, 5 modele de retinut!

  Cutii autoformare personalizate, 5 modele de retinut!

  Cutii autoformare personalizate   Cutii autoformare personalizate albe, natur sau tiparite sunt cutii de carton personalizate pentru afacerea ta. Respecta strict criteriile acestora si ale lanturilor comerciale unde urmeaza sa fie expuse. Sunt aspectuoase iar produsele ambalate core[...]

  Cutii rigide. Cutii caserate din carton in 3 straturi

  Cutii rigide. Cutii caserate din carton in 3 straturi

  Cutii rigide de lux   Cutii rigide sunt ambalaje fabricate din materiale rezistente, cum ar fi cartonul gros sau lemnul. Ofera o structura robusta si protectie suplimentara pentru obiectele pe care le contin. Sunt denumite cutii rigide pentru a le distinge de alte tipuri de ambalaje, cum ar[...]

  Cutii autoformare. FEFCO 0427 modelul popular pentru afaceri

  Cutii autoformare. FEFCO 0427 modelul popular pentru afaceri

  Cutii autoformare   Cutii autoformare albe sau natur pot fi realizate in diverse forme constructive, tipuri de carton ondulat si sunt frecvent folosite in lanturile de retail. Cutii carton autoformare, conform normativelor FEFCO internationale, sunt standardizate in diverse categorii, p[...]

  Cutii carton depozitare. Cutii de carton in 2 pasi!

  Cutii carton depozitare. Cutii de carton in 2 pasi!

  Cutii carton depozitare   Cutii carton depozitare, practice si rezistente isi gasesc utilitatea pentru o gama completa de produse. Intr-o mare diversitate de domenii de activitate se folosesc aceste tipuri de ambalaje din carton. Producator cutii carton pentru curierat   Nu [...]

  Stand expunere produse. Standuri din carton in 7 etape!

  Stand expunere produse. Standuri din carton in 7 etape!

  Stand expunere produse. Standuri din carton   Stand expunere produse este o structura realizata din carton ondulat sau carton plat, conceputa pentru a afisa produsele intr-un mod atractiv si usor de vizualizat pentru clienti. Standuri expozitionale din carton ondulat   Un [...]

  Producator cutii carton: 9 criterii de selectie pentru cutii de carton

  Producator cutii carton: 9 criterii de selectie pentru cutii de carton

  Producator cutii carton Bucuresti   Un producator cutii carton personalizate are rolul de a produce si furniza o gama larga de cutii din carton pentru diferite scopuri si industrii. Acesta produce ambalaje din carton in diferite dimensiuni, forme si cantitati, create special pentru nevoile [...]

  Cutii bag in box! Cutie bag in box 3l

  Cutii bag in box! Cutie bag in box 3l

  Cutii carton bag in box     Cutii din carton Bag in Box, personalizate cu policromie si cu maxim 2 culori Pantone. Modelele cele mai populare sunt bag in box 3l si cutii bag in box 5l. Se pot fabrica si ambalaje pentru 10l dar sunt dificil de manevrat si foarte grele. Cartonul f[...]

  Cutii caserate! Cutii carton personalizate in 6 etape rapide

  Cutii caserate! Cutii carton personalizate in 6 etape rapide

  Cutii caserate la comanda   Cutii caserate personalizate in policromie se realizeaza prin lipirea unei coli tipografice pe o placa din carton. Intreg procedeul poarta denumirea de caserare carton si este foarte cunoscut in industria ambalajelor. Este cea mai populara metoda de a obtine cu[...]

  Cutii carton en-gros, 5 cutii de carton personalizate

  Cutii carton en-gros, 5 cutii de carton personalizate

  Cutii carton en-gros   Exista mai multe motive pentru care cutii carton en-gros sunt cautate in cantitati mari. Cutii de carton personalizate reprezinta o alternativa fiabila. Iata cateva dintre cele mai comune motive: Ambalare si transport pentru cutii carton en gros   1.Ambala[...]

  Stand carton alb 400x300 mm cu 4 polite egale

  Stand carton alb 400x300 mm cu 4 polite egale

  Stand carton alb cu autoformare manuala   Stand de carton CO3, cu baza utila de 400x300 mm 4 rafturi cu distanta intre ele de 300 mm Greutate suportata de polita: 2 kg Header de 150 mm si Footer de 200 mm Personalizare laterale, header, footer, shelfuri de pret cu riglete din plas[...]

  Cutie autoformare 355x235x90 mm, din carton microondulat

  Cutie autoformare 355x235x90 mm, din carton microondulat

  Cutie autoformare 355x235x90 mm   O cutie din carton cu autoformare este o cutie pliabila fabricata din carton rezistent si flexibil, conceputa pentru a se asambla usor fara a fi necesare instrumente suplimentare sau adezivi. Aceste cutii sunt adesea utilizate pentru ambalarea produselor si[...]

  Cutii carton pret. Cutii de carton cu 5% discount!

  Cutii carton pret. Cutii de carton cu 5% discount!

  Cutii carton pret. Cutii carton Bucuresti   Cutii carton pret sunt printre cele mai utilizate produse pentru arhivare, depozitare si transport. Intra pe site si vezi oferta! Toate produsele destinate acestui segment necesita ambalaje cat mai diversificate atat ca forma constructiva cat [...]

  Written by

  The author didnt add any Information to his profile yet