Cutii caserate! Cutii carton caserate in 6 etape rapide

cutii caserate

Cutii caserate la comanda

 

Cutii caseratese realizeaza prin lipirea unei coli tipografice tiparita pe o placa din carton. Intreg procedeul poarta denumirea de caserare si este foarte cunoscut in industria ambalajelor din carton.

Vrei cutii caserate personalizate pentru produsul tau? Uite care sunt etapele pe care trebuie sa le cunosti:

1.cutii caserate premium Cea mai simpla modalitate de a iti face cunoscut produsul este sa ii oferi un ambalaj de calitate. Cea mai simpla modalitate este sa iti realizezi o creatie grafica de calitate care sa reflecte atributele marfurilor ce urmeaza sa fie impachetate in respectivul ambalaj. Claritatea imaginilor folosite la machetare si sloganul ales de tine trebuie sa fie prezent pe o cutie caserata. Se poate casera atat DCL cat si DCM (hartie tipografica dublu cretata, hartie lucioasa, hartie mata) si ulterior, se pot realiza si procedeele de plastifiere mata sau lucioasa. Vrei un plus de eleganta pentru ambalajul tau? Iti punem la dispozitie si posibilitatea de embosare, folio total sau selectiv, folosire de culori CMYK sau Pantone.

2.cutii caserate displayFoarte importanta este si forma constructiva a cutiei din carton. Poate fi cutie tip bax sau cutie cu autoformare, decizia iti apartine. Noi, iti punem la dispozitie codurile FEFCO internationale pentru a gasi cea mai optima solutie de impachetare si, eventual, de expunere la raft. In functie de model, iti putem realiza si separatori interiori pentru o mai buna protectie a produsului tau in interiorul cutiei din carton sau pentru un aranjament de componente, mai diversificat.

3.cutii caserate tip baxCare este greutatea sustinuta de cutii caserate? Conteaza? Binenteles ca da! In functie de greutatea produsului tau gasim placa de semifabricat care confera ambalajului tau rezistenta necesara la transport si stivuire. Daca modelele de cutii caserate ajung pe rafturile magazinelor, trebuie sa fie estetice pentru cumparatori. Nimeni nu va achizitiona un produs intr-o cutie deteriorata sau cu o imprimare de slaba calitate, pentru ca va considera ca da banii pe o marfa ieftina si rapid perisabila.

4.cutii caserate cu maner lateral Principalele tipuri de semifabricat utilizate la realizarea de cutii caserate sunt cele de tip CO3, cu toate ondulele stas E (microondulat), B si C, precum si cele de tip CO5, cu ondulele B+E si B+C. In functie de greutatea pe mp a tipului de semifabricat ales avem si variantele de kraft, foarte rezistente dar si variatiile de culoare, natur sau albit, normal sau lucios, cum isi doreste clientul.

5. Cunosti toate aceste informatii necesare executarii de cutii caserate? Perfect, iti realizam matrita de executie a cutiei tale iar desenul de stanta ti-l punem la dispozitie pentru a definitiva macheta tipografica necesara imprimarii colilor. Trebuie sa respecti cerintele de prepress standard si le vom enumera pentru a le avea la dispozitie:

– trimiterea fisierelor pentru tipar in format .pdf, mod de culoare CMYK
– bleed de 5 mm, semnele de taiere si potrivire trebuie sa apara in fisierul final
– rezolutia imaginilor trebuie sa fie de min. 300 dpi la dimensiunea reala
– stanta electronica trebuie evidentiata overprint cu o culoare speciala
– toate fonturile trebuie sa fie embedded
– fisierul final trebuie insotit de print martor cu titulatura de „Bun de Tipar”

6.cutii caserate autoformare Dupa ce am trecut prin toate etapele mai sus mentionate, am respectat si timpii de uscare intre procesele tehnologice de imprimare, plastifiere, caserare, innadire, stantare, etc. comanda dvs. este gata de livrare. In productie intotdeauna vor exista abateri cantitative ale comenzilor. In general, toleranta este de +/- 10% din volumul de comanda, pentru ca nu poti opri un utilaj fix cand ajunge la cantitatea dorita de client. Se fac reglaje si teste inainte de lansarea in productie dar, tot exista surplusuri sau minusuri. Toate aceste variatii se vor regasi pe factura fiscala finala, a cumparatorului.

Stim ca poate parea complicat dar, chiar nu este este. Avem experienta in realizarea ambalajelor din carton din 2004 si suntem aici pentru a va oferi produse de calitate. Esti interestat de cutii caserate? Ai nimerit unde trebuie! Contacteaza un reprezentant Smarts si iti vom oferi cele mai bune solutii de impachetare!

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet