Cutii Carton Caserate

Sunt confectionate din carton ondulat caserat cu mediaprint de diferite gramaje de la 100 pana la 350 gr/mp sau diverse suporturi de hartii tipografice.

Cutii caserate

cutii caserate Cutii carton caserate sunt confectionate din carton ondulat caserat cu mediaprint de diferite gramaje de la 100 pana la 350 gr/mp sau diverse suporturi de hartii tipografice, imprimate in policromie pana la 4+2 culori speciale, destinate ambalarii articolelor de uz casnic, in diferite ramuri ale industriei alimentare, electrocasnice, incaltaminte, cosmetice, jucarii,  etc.

Cutii carton caserate

 

Mediaprintul offset pentru cutii carton caserate utilizeaza sistemul CMYK, preluarea celor 4 culori de baza facandu-se pe baza principiului rasterizarii. Imprimarea cernelii nu se face direct pe hartie, ea este distribuita pe o placa, apoi pe un suport de cauciuc, iar la final pe hartie.

Ce presupune procesul de caserare? Caserarea este procedeul prin care un concept grafic (imagine) imprimat pe un suport (de obicei din hartie) se fixeaza pe un carton prin intermediul unui adeziv lichid. Practic, dupa impregnarea suprafetei cartonului cu adezivul special, suportul pe care a fost pozitionata lucrarea, se introduce in presa. Datorita pompei de vacuumare care elimina aerul, ea va fi apasata puternic si uniform de o suprafata din sticla. Acest procedeu permite intinderea perfecta a lucrarii si eliminarea bulelor de aer dintre carton si lucrare pentru cutii carton caserate. Fata de alte metode de fixare a imaginii, caserarea este un procedeu sigur si ieftin. Nu se poate folosi in cazul print-urilor inkjet sensibile la umezeala sau in cazul hartiilor cerate sau plasticate, pe care adezivul nu face priza.

cutii caserate In functie de solicitarile clientului, Smarts Trading Company  asigura si serviciul de conceptie grafica pentru cutii carton caserate.

Conceptia grafica si designul, implica procese de creatie si de aceea presupune originalitate, personalitate, dar si experienta.  Acelasi produs sau serviciu poate fi prezentat in mai multe moduri, fiecare fiind eficient in cadrul publicului tinta caruia ii este adresat.

Smarts Trading Company ofera clientilor posibilitatea de selectie a unei cutii carton caserate,  pe baza unui model constructiv. Astfel, in functie de  cerintele enumerate de catre client, va punem la dispozitie o mostra (mock up) pe baza careia clientul isi da consimtamantul privind calitatea, livrarile urmand a se face cu respectarea stricta a unor parametrii calitativi similari mostrei.

Tipurile de carton utilizate sunt tot CO3 si CO5, iar pentru protejarea produselor din interior se poate utiliza si CO2.

CO3  este cel mai populat  tip de carton folosit  la  constructia de cutii carton caserate. Este realizat prin unirea a doua coli de hartie cu o coala ondulata, totul lipindu-se cu un adeziv special.

cutii caserate

Procesul de fabricatie al CO3-ului:

  • ondula tip C este cea mai versatila dintre toate. Acest tip de carton beneficiaza de cea mai optima suprafata pentru printat si este suficient de dur pentru a fi utilizat la diverse tipuri de transport . Nu este recomandat sa fie indoit pe directia ondulei, dar poate fi adaptat diverselor cerinte ale utilizatorilor.
  • ondula tip B este un pic mai subtire decat cea prezentata anterior si intra in componenta cutiilor de mici dimensiuni. Se comporta foarte bine la indoire si tiparire, asa ca este utilizata in general la realizarea de display-uri precum si de panouri publicitare sau machete de produs.
  • ondula tip E este cea mai subtire dintre toate si se comporta excelent in realizarea cutiilor de pizza, cutiilor de pantofi, cutiilor de componente electronice, etc

  cutii caserate CO5 este realizat din 5 straturi de hartie dintre care 2 sunt exterioare, 1 intermediar si 2 sunt ondulate. Acest tip de carton este mult mai rezistent decat CO3-ul, iar ambalajele din carton CO5 sunt mult mai rezistente pentru a fi stivuite pe euro paleti. Cutiile din carton CO5 sunt utilizate cu succes in domeniul alimentar, al bauturilor, echipamentelor electronice si electrocasnice, etc.

  Cartonul ondulat de tipul II (CO2) se livreaza  in role si este folosit ca si ambalaj pentru protectie in industria producatorilor de mobilier, industria electronicelor si electrocasnicelor, etc acesta aplicandu-se  peste produs in timpul transportului.

  Toate produsele noastre sunt pregatite pentru transport in urma serviciului de legatorie. In functie de comanda clientului, cutii carton caserate sunt aranjate in grupaje sau sunt stivuite  pe europaleti si asigurate cu folie stretch sau sfoara de canepa.

  De asemenea, in functie de volumul de ambalaje comandat, transportul este efectuat  gratuit la sediul clientului  in Bucuresti si judetul Ilfov.

  Solicitati Oferta Cutii Carton Caserate. Va contactam in maxim 24 ore.