Cutii autoformare. FEFCO 0427 modelul popular pentru afacerea ta

cutii autoformare

Cutii autoformare

 

cutii autoformare cu manere din plasticCutii autoformare albe sau natur pot fi realizate in diverse forme constructive, tipuri de carton ondulat si sunt frecvent folosite in lanturile de retail. Cutii autoformare, conform normativelor FEFCO internationale, sunt standardizate in diverse categorii, pentru a fi reperate rapid de catre producatori, in momentul in care clientul are diverse cerinte de impachetare ale produselor si la transport.

De ce sa utilizezi cutii autoformare?

Cutii cu autoformare, in functie de dimensiunile solicitate de catre comparator, se pot realiza din carton duplex sau carton CO3 ondula E, (microondulat), CO3 ondula B sau C03 ondula C. Binenteles, anumite modele FEFCO de cutii carton se pot fi fabrica si din carton CO5 dar, din cauza duritatii si grosimii acestui tip de semifabricat, se autoformeaza cu dificultate si pot aparea situatii cand cedeaza cartonul ondulat la bigurile cutiei.

Cutii autoformare, se pot autobloca, pot avea peretii laterali dublati pentru o rezistenta sporita si siguranta la transport iar totul se realizeaza prin procedeul de stantare carton. Pentru producerea lor este nevoie sa fie realizata o matrita de executie care va fi confectionata in functie de dimensiunile interioare sau exterioare furnizate de catre client. Pentru a determina exact tipul de semifabricat, placa carton, necesar realizarii unor cutii autoformare, trebuie sa stim ce greutate va suporta aceasta, pentru a nu ceda in timpul transportului sau stivuirii. Oricat de mult ne-ar interesa un produs, daca ambalajul din carton este deteriorat sau chiar zgariat, nu vom mai avea intentia sa achizitionam acel obiect.

Atasam cateva repere de cutii autoformare pentru exemplificare:

Cutii carton curierat

Cutii autoformare albe comenzi online

Cutii autoformare sticle vin

Cutii carton depozitare

Cutii pizza

Cutii cu capac pantofi

Cutii maro cu autoformare

Cutii caserate

cutie natur 1 sticla de vin ambalaje si cutii carton

Cutii cu autoformare, se livreaza pliate si nu ocupa mult spatiu in depozitul clientului, pentru ca pot fi stivuite pe inaltime. Pentru a fi gata de impachetare, nu necesita instructiuni speciale, sunt facil de manevrat si manipulat. Nu mai este necesara folosirea de banda tip scotch pentru sigilare deoarece, la cutii cu autoformare nu isi are rostul, decat daca se foloseste ceva personalizat, eventual cu un logo, pentru autenticitate.

In functie de dimensiunile finale, pot fi cuplate 2 sau mai multe cutii pe aceeasi coala de semifabricat si, la o singura stantare, se pot obtine mai multe repere. Avantajul il veti regasi in costul de fabricatie chiar daca initial volumul de comanda poate fi mai mare sau stanta de executie cu un pret initial mai marit. Merita sa incercati!

Si care este cel mai utilizat model de cutii autoformare?

 

cutii autoformareCa sa raspundem la acesta intrebare, raspunsul firesc ar fi cutii cu autoformare FEFCO 0427, usor de autoformat, cu inchidere securizata, si usor de manevrat. Este aspectuoasa la raft iar daca vreti sa o incadram in categoria de cutii carton personalizate, ii facem o creatie grafica, o imprimam pe un DCL, o caseram pe o placa din carton si o stantam dupa o matrita realizata cu dimensiunile clientului. Simplu si foarte util!

Cutii autoformare pot fi comercializate in varianta simpla, din carton alb sau de carton natur dar, se pot si personaliza in functie de cerintele cumparatorului. Astfel, putem realiza cutii autoformare personalizate prin imprimare flexografica sau prin caserare. Acest tip de cutii caserate au un cost ridicat de productie dar, un produs premium merita un ambalaj pe masura. Creatia grafica necesara realizarii caserarii de cutii autoformare ne este pusa la dispozitie de catre client si realizata conform cerintelor prepress internationale.

Asteptam cerintele dvs. pentru a le analiza impreuna si pentru a gasi cele mai bune solutii de ambalare pentru produsele voastre. Va rugam sa luati in calcul ca, pentru proiectele personalizate, volumul de comanda pleaca de la 1,000 – 2,000 buc si este influentat de dimensiunile ambalajului si de inscriptionarea acestuia. De asemenea si timpul de executie pentru acest tip de cutii carton poate fi prelungit datorita etapelor tehnologice succesive prin care trebuie sa treaca pana ajunge in varianta finala.

Contacteaza un reprezentant Smarts pentru mai multe informatii!

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet