Cutie autoformare 355x235x90 mm cutie carton autoformare

cutie autoformare 355x235x90 mm

Cutie autoformare 355x235x90 mm

 

O cutie din carton cu autoformare este o cutie pliabila fabricata din carton rezistent si flexibil, conceputa pentru a se asambla usor fara a fi necesare instrumente suplimentare sau adezivi. Aceste cutii sunt adesea utilizate pentru ambalarea produselor si sunt cunoscute si sub denumirea de cutii autoformare sau cutii stantate.

200x130x70 mm cutie autoformare carton microondul caserate

 

Este important de mentionat ca aspectul exact pentru o cutie autoformare din carton de calitate cu straturi, poate varia in functie de producator si de specificatiile individuale ale cutiei. Cu toate acestea, principiul de baza al unei cutii cu autoformare ramane acelasi si detaliem principalele elemente de interes.

Forma constructiva a cutiei cu autoformare carton ondulat

 

1. Forma: Este o cutie dreptunghiulara sau patrata cu partile laterale, inchidere superioara sau capac si inchidere inferioara, fundul ambalajului.

2. Materiale: Este fabricata din carton ondulat sau carton plat. Cartonul ondulat consta in straturi multiple de hartie stratificate cu o foaie ondulata intre ele si ofera rezistenta si protectie impotriva socurilor. Cartonul plat este o singura foaie de carton mai rigida.

3. Pliere: Ambalajul are multiple pliuri și imbinari pre-taiate, care permit cutiei sa fie pliata si asamblata rapid.

4. Imbinari autoadezive: Pe marginile ei pot exista fante sau tab-uri care se imbina si se blocheaza intre ele în momentul plierii. Aceste imbinari autoadezive permit cutiei sa ramana asamblata fara a fi nevoie de adezivi suplimentari.

Cutii cu autoformare Smart

 

5. Capac si fund: Capacul si fundul cutiei pot fi proiectate astfel incat sa se imbine in mod automat atunci cand cutia este pliata si asamblata. Acest lucru asigura o inchidere sigura a cutiei fara a fi nevoie de alte accesorii.

Set 50 cutii cu autoformare

 

Toate modelele de ambalaje din carton au fost standardizate de FEFCO sub diferite categorii si coduri. Nu exista posibilitatea de a gresi forma cosntructiva a unui ambalaj daca se stie codul FEFCO aferent.

Ce sunt cutiile auto-formare? Va prezentam un exemplu de cutie autoformare 355x235x90 mm cu capac cutie din carton microondulat cu o fata de culoare natur in interior si caserata exterior cu DCL 170 gmp cu policromie. De asemenea este prezavuta cu un insert cu aceleasi specificatii, culoare natur o fata, caserat pe cealalta parte.

cutie cu autoformare caserata 355x235x90 mm

Diferente intre cutii autoformare si cutii bax

 

Diferenta principala intre o cutie clasica si una cu autoformare consta in modul in care acestea sunt asamblate si inchise.

– Asamblare: O cutie clasica necesita adesea eforturi de asamblare manuala, utilizand adezivi sau instrumente suplimentare, cum ar fi banda adeziva, capse sau agrafe. Aceasta implica trecerea prin mai multe etape de pliere si lipire pentru a obtine forma finala a cutiei. Pe de alta parte, o cutie cu autoformare este conceputa sa se asambleze rapid si usor, fara a necesita adezivi sau alte instrumente. Aceasta se datoreaza faptului ca o cutie autoformare are imbinari pre-taiate si fante care permit cutiei sa se blocheze in mod automat atunci cand este pliata.

Inchidere cutie carton cu autoformare manuala

 

– Inchidere: Cutiile clasice necesita adesea utilizarea unor metode suplimentare de inchidere, cum ar fi banda adeziva, agrafe, benzi elastice sau alte accesorii de sigilare. In cazul cutiilor cu autoformare, capacul si fundul cutiei pot fi proiectate astfel incat sa se imbine in mod automat atunci cand cutia este asamblata. Aceasta ofera o inchidere sigura si rezistenta, fara a fi necesare alte accesorii de sigilare.

Rapiditate in asamblarea cutiei

 

– Eficienta si timp: Datorita procesului simplificat de asamblare si inchidere, cutiile cu autoformare sunt mai eficiente si mai rapide de utilizat in comparatie cu cutiile clasice. Asamblarea si inchiderea rapida a cutiilor cu autoformare pot ajuta la economisirea timpului si la cresterea eficientei in operatiunile de ambalare.

In general, o cutie autoformare este preferata in cazul in care se doreste o asamblare rapida si usoara, fara a fi nevoie de adezivi sau alte instrumente. Acestea sunt adesea utilizate in industria de ambalare pentru produsele care necesita o solutie de ambalare convenabila si eficienta.

Rezistenta crescuta la transport de produse grele

 

Pe de alta parte, cutiile clasice pot fi preferate in cazurile in care se doreste o personalizare mai mare a designului cutiei sau cand se lucreaza cu produse speciale care necesita un nivel mai ridicat de protectie sau siguranta.

cutie autoformare imprimata flexografic

Procesul de utilizare a unei stante de executie a cutiilor din carton cu autoformare implica urmatorii pasi:
Cartonul este asezat pe suprafata de lucru a stantei, aliniindu-se cu indicatiile de pozitionare.
Stanta este coborata peste carton, aplicand presiune pentru a taia si a marca cartonul conform modelelor predefinite.

Lamele sau cutitele speciale ale stantei taie si marcheaza cartonul pe baza designului specificat, creind conturul si linii de pliere necesare pentru autoformare.

Dupa ce cartonul este taiat si marcat, acesta este indoit si pliat manual de catre operator sau poate fi alimentat intr-o masina de pliere automata pentru a finaliza procesul de autoformare.

Nu se modifica cotele din desenul de stanta

 

Stantele de executie ale cutiilor din carton cu autoformare sunt esentiale in productia in masa a acestor cutii, asigurand o taiere precisa si o forma consistenta pentru o calitate superioara si o asamblare usoara. Pentru a nu exista diferente intre cutie si fisierul tipografic nu se intervine asupra cotelor dintr-un desen electronic. El doar se suprapune pe creatia dvs. cu o culoare speciala. In caz contrar, lucrarea poate fi stricata definitiv si irecuperabil.

Cutie carton autoformare 205x230x95 mm caserate cu policromie si plastifiere mata

 

cutie carton cu autoformare 205x230x95 mm

Carton duplex pentru tiraje mari

 

Este important de mentionat ca procesul exact de imprimare cu policromie poate varia in functie de echipamentele si tehnicile utilizate de catre furnizorul de servicii de imprimare. Unele imprimari cu policromie pot implica si alte culori speciale, in afara setului de bază CMYK, cum ar fi culorile Pantone.

Acest tip de ambalaje mai poarta denumirea de cutii caserate si sunt cele mai solicitate tipuri de cutii carton personalizate.

Display-uri carton pentru raft in magazin

 

Display-uri din carton sunt produse de marketing și promovare care sunt realizate din carton și care sunt concepute pentru a expune produsele într-un mod atractiv și eficient. Acestea sunt adesea utilizate în magazine, supermarketuri, expoziții și alte evenimente de marketing pentru a atrage atenția consumatorilor asupra produselor și a încuraja vânzările. Fac parte tot din categoria ambalajelor cu autoformare dar mai multe detalii despre ele gasiti si in alte articole si site.

Solicitati Oferta pentru cutii carton cu autoformare!

Contactati fabrica de cutii de carton si va raspundem prompt la toate intrebarile. Impreuna gasim cea mai eficace solutie de impachetare pentru produsele dvs. Crestem profitabilitatea vanzarii marfurilor dvs.

 

Formular de contact fabrica de cutii!

Va vom contacta in maxim 24h!


  Sunt de acord sa fiu contactat de SMARTS Trading Company

  Cutii autoformate
  Stand carton - 6 avantaje ale utilizarii unui stand display

  Stand carton - 6 avantaje ale utilizarii unui stand display

  Stand carton alb cu autoformare   Realizarea unui stand carton in regim propriu, poate fi o provocare dar te ajuta sa iti formezi o parere obiectiva despre expunerea mai multor marfuri pe un stand display. Implica cativa pasi principali si iata o descriere generala a procesului: Mock-up[...]

  Cutii carton depozitare. Cutii depozitare carton in 2 pasi!

  Cutii carton depozitare. Cutii depozitare carton in 2 pasi!

  Cutii carton depozitare   Producator cutii carton pentru curierat   Cutii carton depozitare, cutii depozitare carton practice si rezistente isi gasesc utilitatea intr-o mare diversitate de domenii de activitate, care folosesc ambalaje din carton. Nu ocupa mult spatiu intr-un de[...]

  Cutii cu autoformare. Ghid de asamblare in 6 pasi!

  Cutii cu autoformare. Ghid de asamblare in 6 pasi!

  Cutii cu autoformare   Cutii cu autoformare sunt ambalaje din carton care se formeaza automat intr-un mod simplu si rapid, fara a necesita adezivi sau alte instrumente de fixare. Acestea sunt, de obicei, utilizate pentru ambalarea produselor, precum jucarii, electronice, cosmetice s[...]

  Displayuri carton! Rafturi carton 100% personalizate!

  Displayuri carton! Rafturi carton 100% personalizate!

  Displayuri carton   Displayuri carton personalizate print digital UV direct pe carton, 4+0 culori pentru rafturi carton. Displayuri carton sunt fabricate din materiale reciclate, cu dimensiuni si forme personalizate, perfecte pentru un plus de imagine. Culorile alese cu grija, i[...]

  Cutii autoformare personalizate 5 cutii carton personalizate

  Cutii autoformare personalizate 5 cutii carton personalizate

  Cutii autoformare personalizate mm natur straturi co gmp   Cutii autoformare personalizate albe, natur sau tiparite sunt cutii de carton personalizate pentru afacerea ta cutii din carton cu autoformare cm x. Respecta strict doleantele acestora si ale lanturilor comerciale unde urmeaza s[...]

  Cutii Personalizate! 5 cutii de carton personalizate!

  Cutii Personalizate! 5 cutii de carton personalizate!

  Producator cutii carton personalizate   Cutii personalizate. Realizate de producator cutii personalizate specializat va garanteaza unicitate. Cutii de carton personalizate sunt utilizate la impachetarea produselor si pot fi o alegere excelenta de a face o impresie puternica clientilor[...]

  Stand Prezentare Produse. 1 optiune pentru standuri carton!

  Stand Prezentare Produse. 1 optiune pentru standuri carton!

  Stand prezentare produse   Stand prezentare produse a devenit prima optiune de marketing – vanzari a clientilor nostri. Castigi vizualitate pentru marfa ta si vanzarea ei este mai facila cu standuri din carton. Practic, plasezi in fata cumparatorului un produs care poate nu era pe li[...]

  Cutii autoformare carton CO3. Cutii carton cu autoformare

  Cutii autoformare carton CO3. Cutii carton cu autoformare

  Cutii autoformare carton   Cutii autoformare caserate 165x85x360 mm (Lxlxh) sunt prezentate in categoria cutii de carton stantate, cutii din carton cu imprimare. Va prezentam imaginea fata-verso pentru o vizualizare cat mai buna a acestui tip de cutie personalizata.   Cuti[...]

  Cutii bag in box! Cutii carton BIB de 3L si 5 L.

  Cutii bag in box! Cutii carton BIB de 3L si 5 L.

  Cutii bag in box     Cutii din carton Bag in Box, personalizate cu policromie si cu maxim 2 culori Pantone. Modelele cele mai populare sunt cutii bag in box de 3l si cutii bag in box 5l. Se pot fabrica si ambalaje pentru 10l dar sunt dificil de manevrat si foarte grele. Cartonul[...]

  Cutii online pentru livrari in siguranta, de la 0.95 RON!

  Cutii online pentru livrari in siguranta, de la 0.95 RON!

  Cutii online pentru afacerea ta!   Cutii online reprezinta o diviziune noua a industriei producatoare de cutii carton. Odata cu aparitia pandemiei de SARS COV 2, s-au schimbat si optiunile de cumparare ale clientilor din Romania. Daca pana in februarie 2020 printre preferintele consumat[...]

  Display-uri carton personalizate. Expozitoare cu 6 rafturi

  Display-uri carton personalizate. Expozitoare cu 6 rafturi

  Display-uri carton personalizate   Display-uri carton personalizate sunt rafturi carton personalizate în functie de cerintele unui produs sau ale regulilor de branding. Modalitatea in care sunt expuse si promovate produsele se reflecta in cifrele vanzarii lor. Asadar este un int[...]

  Cutii caserate! Cutii carton caserate in 6 etape rapide

  Cutii caserate! Cutii carton caserate in 6 etape rapide

  Cutii cu caserare la comanda   Cutii caserate sau cutii carton caserate se realizeaza prin lipirea unei coli tipografice pe o placa din carton. Intreg procedeul poarta denumirea de caserare carton si este foarte cunoscut in industria ambalajelor. Vrei cutii personalizate pentru produ[...]

  Standuri carton. 6 pasi pentru standuri din carton!

  Standuri carton. 6 pasi pentru standuri din carton!

  Producator standuri carton personalizate, display raft din carton   Binenteles, acum este la moda sa platesti publicitate online pentru a-ti face cunoscute promotiile dar, ce solutii avem pentru a ne face cunoscuti in modul clasic? Stand carton personalizat te scoate din anonimat s[...]

  Cutii carton pret. Ambalaje din carton cu 5% discount!

  Cutii carton pret. Ambalaje din carton cu 5% discount!

  Cutii carton pret   Cutii carton pret sunt printre cele mai utilizate produse in industria de retail national si international. Toate produsele destinate acestui segment necesita ambalaje cat mai diversificate atat ca forma constructiva cat si ca aspect exterior. Aspectul financiar e[...]

  Stand expunere produse. Standuri din carton in 7 pasi!

  Stand expunere produse. Standuri din carton in 7 pasi!

  Stand expunere produse. Standuri din carton   Stand expunere produse este o structura realizata din carton ondulat sau carton plat, conceputa pentru a afisa produsele intr-un mod atractiv si usor de vizualizat pentru clienti. Standuri expozitionale din carton ondulat   Un [...]

  Cutii autoformare. FEFCO 0427 modelul popular pentru afaceri

  Cutii autoformare. FEFCO 0427 modelul popular pentru afaceri

  Cutii carton autoformare   Cutii autoformare albe sau natur pot fi realizate in diverse forme constructive, tipuri de carton ondulat si sunt frecvent folosite in lanturile de retail. Cutii autoformare carton, conform normativelor FEFCO internationale, sunt standardizate in diverse categ[...]

  Display carton box. 2 modele cu perfor si capac

  Display carton box. 2 modele cu perfor si capac

  Display de carton pentru expunere produse la raft   Display carton box caserat sau imprimat flexografic sunt solicitarile clientilor din ultima perioada. Le intalnim peste tot, in retelele de magazine autohtone. Produsele sunt aranjate la raft in mod ordonat, simplu de vizualizat cu aju[...]

  Written by

  The author didnt add any Information to his profile yet