Ambalaje si cutii carton. Livrare in toata tara!

ambalaje si cutii carton

Ambalaje si cutii carton

 

Ambalaje si cutii carton, cu ajutorul sistemelor noastre de productie, incercam sa ajutam afacerile din diferite domenii de activitate sa sa optimizeze timpii de impachetare ale produselor, sa aibe costuri optime de vanzare si sa respecte regulile de protectie ale mediului.

 

Principalele tipuri de ambalaje si cutii carton sunt cutiile clasice, tip bax sau box american, cutiile stantate sau cutii cu autoformare, cutiile caserate sau cutii personalizate cu mediaprint si displayuri din carton de diferite dimensiuni si modele.

               

Ambalaje si cutii carton sunt realizate din placi de carton ondulat de diferite tipuri, carton microondulat, carton CO3, carton CO5, pot fi neimprimate sau imprimate flexografic, cutii cu capac exterior alb sau natur si pot fi utilizabile pentru o varietate de produse.

 

Principalele ambalaje si cutii carton Smarts sunt cutii carton de transport in regim de curierat, cutiile de carton cu autoformare pentru e-commerce, cutii carton caserate, cutii carton personalizate pentru reteaua de retail, cutii carton produse electronice si electrocasnice, cutii carton medicamente sau aparatura medicala, cutii carton personalizate pntru produse alimentare sau de uz casnic, standuri din carton ondulat, displayuri de raft diferite produse, etc.

 

La SMARTS intelegem importanta solutiei de ambalare pentru fiecare client in parte si incercam sa gasim impreuna cea mai durabila modalitate de colaborare pentru ambalaje si cutii carton, in functie de cantitatile minime standardizate in fabrica.

 

Sunteti interesati de mai multe detalii? Solicitati oferta noastra de colaborare!

cutii-carton-personalizate

Formular de Contact

Va vom contacta in maxim 24h!


    Sunt de acord sa fiu contactat de SMARTS Trading Company

    Written by

    10 ani de experienta in realizare cutii carton si solutii de ambalaje