Despre noi

Producatori Ambalaje Carton din 2004

  SMARTS Trading Company nu este doar un producator de ambalaje si un furnizor de cutii din carton ondulat, ci el oferă partenerilor săi  soluţii moderne de ambalare prin departamentele tehnice si  de design care creează permanent noi produse şi soluţii de ambalare pentru fiecare client în parte.   Compania noastra fabrica, vinde şi promovează soluţii de ambalare din carton pentru clienti din diverse domenii de activitate la preturi competitive, de o calitate foarte  bună şi care nu dăunează mediului înconjurător.

Dintre clientii nostri

_Bayer

 

cargus_logo_nou_1

 

vodafone_logo

 

digi_mobil

 

lotto-logo

Tefal_Logo1

DHL

 

 

Producatori Ambalaje din Carton

 
Image

Cutii Clasice

 

Sunt confectionate din placi de carton ondulat de diferite tipuri, neimprimate sau imprimate flexografic pana la 2 culori, cu capac exterior alb sau natur si sunt destinate ambalarii unei game variate de produse.

 

Image

Cutii Stantate

 

Sunt realizate prin stantarea placilor de carton ondulat de diverse dimensiuni, ambalaje complexe, cu capac albit sau natur, imprimate flexografic cu pana la 2  culori. Acestea au o larga arie de utilizare.

 

Image

Cutii Caserate

 

Sunt confectionate din carton ondulat caserat cu mediaprint de diferite gramaje de la 100 pana la 350 gr/mp sau diverse suporturi de hartii tipografice, imprimate in policromie pana la 4+2 culori speciale.

 

Image

Display-uri Carton

 

Displayurile din carton reprezinta cea mai populara modalitate de promovare a unui produs in retail. Montajul facil, realizarea din material reciclabil  si costurile de executie reduse ofera displayurilor multiple beneficii.

 

De ce sa alegeti SMARTS Trading Company?

 

Avem 15 ani de experienta ca producatori de ambalaje carton in care am indeplinit cele mai exigente cerinte ale clientilor nostri, 15 ani in care ne-am imbunatatit permanent capacitatea de productie si timpii de livrare atat in Bucuresti cat si in tara.  

Expertiza

 

Venim in intampinarea cerintelor clientilor nostri cu cele mai optime si convenabile solutii de ambalare pentru a nu se ajunge in situatia in care beneficiarul produselor noastre sa transporte sau impacheteze ”aer”.

 

Calitatea produselor

 

Niciodata nu facem compromisuri in utilizarea materialelor de calitate acest aspect fiind reflectat in rezistenta si longevitatea produselor pe care noi le concepem si realizam pentru clientii nostri.

 

Promptitudinea serviciilor

 

Pentru clientii nostri avem pregatit in permanenta un stoc de ambalaje din carton conform caracteristicilor stabilite prin contract pentru a livra rapid , eficient si in siguranta produsele solicitate .

 

Diversitatea produselor

 

Avem capacitatea de a realiza peste 110 modele de ambalaje : cutii clasice colectoare, cutii cu capac, cutii cu autoformare, cutii pizza, cutii pentru pantofi, cutii pentru bauturi, coltare din carton, etc.

 

OFERTA NOASTRA

  Calculam si in maxim 24 ore te contactam pentru solutia ambalajelor tale din carton.  

Contacteaza-ne folosind formulalul de mai jos:

 

[contact-form-7 404 "Not Found"]