Cutii online

Cutii online reprezinta o diviziune noua a industiei producatoare de cutii carton. Odata cu aparitia pandemiei de SARS COV 2, s-au schimbat si optiunile de cumparare ale clientilor din Romania. Daca pana in februarie 2020 printre preferintele consumatorilor erau cumparaturile in retelele de profil, in ultimele luni remarcam un trend ascendent al interesului pentru cutii online. De ce? Este foarte simplu, afacerile autohtone au fost nevoite sa se reinventeze in perioada de pandemie si sa isi indrepte atentia catre un canal de vanzari preferat, pana in acel moment, de tineri sau de persoane foarte ocupate.

 

Cutii online 6

 

In acest context, marea majoritate a business-urilor s-a redirectionat catre domeniul online si transportul produselor astfel comandate, s-a realizat in cutii online. In general, acest tip de cutii carton sunt simple, tip bax (FEFCO 0201), de culoare natur atat la interior cat si la exterior, cu sau fara personalizare. Tipul de carton ales pentru cutii online se regaseste in greutatea produselor care urmeaza sa fie impachetate si livrate in siguranta. Este modelul de cutii online preferat de firmele de curierat si de retelele de retail, pentru comenzile inregistrate.

 

 

 

Binenteles, exista si exceptii cum ar fi furnizorii care, pentru produsele mai costisitoare, prefera solutii sigure de ambalare si, in acest caz, un reper popular de cutii online, ar fi un model de cutii cu autoformare:

Cutii online 7   Cutii online 8Cutii online 9

In acest moment, daca se discuta de vanzarea unui obiect premium, ambalajul face diferenta. Astfel, acest tip de cutii online vor fi personalizate: nume companie, date de contact, logo-ul firmei sau chiar se elaboreaza o creatie grafica ce urmeaza a fi imprimata, prin procedeul de caserare. Mai multe detalii despre cutii caserate gasiti aici.

Acestea nu reprezinta o regula pentru livrarile online, sunt foarte multe tipuri de cutii carton care se preteaza la diverse domenii de activitate.

Cutii online 10

 

Asteptam solicitarile dvs. pentru a le analiza impreuna si pentru a gasi cele mai bune solutii de cutii online pentru afacerea dvs. Va rugam sa luati in calcul o cantitate de comanda de minim 500 buc de cutii online, generice, din stocul fabricii SMARTS iar, pentru proiecte personalizate, volumul de comanda pleaca de la 1,000 buc si este influentat de dimensiunile ambalajului si de inscriptionarea acestuia.

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet