Cutii autoformare. Cutii carton cu autoformare

Cutii autoformare albe sau natur pot fi realizate in diverse forme constructive, tipuri de carton ondulat si sunt frecvent folosite in lanturile de retail. Cutii autoformare, conform normativelor FEFCO internationale, sunt standardizate in diverse categorii, pentru a fi reperate rapid de catre producatori, in momentul in care clientul are diverse cerinte de impachetare ale produselor si la transport.

De ce sa utilizezi cutii autoformare?

Cutii autoformare, in functie de dimensiunile solicitate de catre comparator, se pot realiza din carton duplex sau carton CO3 ondula E, (microondulat), CO3 ondula B sau C03 ondula C. Binenteles, anumite modele FEFCO de cutii carton se pot fi fabrica si din carton CO5 dar, din cauza duritatii si grosimii acestui tip de semifabricat, cutii carton se autoformeaza cu dificultate si pot aparea situatii cand cedeaza cartonul ondulat la bigurile cutiei.

Cutii autoformare, se pot autobloca, pot avea peretii laterali dublati pentru o rezistenta sporita si siguranta la transport iar totul se realizeaza prin procedeul de stantare carton. Pentru producerea lor este nevoie sa fie realizata o matrita de executie care va fi confectionata in functie de dimensiunile interioare sau exterioare furnizate de catre client. Pentru a determina exact tipul de semifabricat, placa carton, necesar realizarii unor cutii autoformare, trebuie sa stim ce greutate va suporta aceasta, pentru a nu ceda in timpul transportului sau stivuirii. Oricat de mult ne-ar interesa un produs, daca ambalajul din carton este deteriorat sau chiar zgariat, nu vom mai avea intentia sa achizitionam acel obiect.

Atasam cateva repere de cutii autoformare pentru exemplificare:

Cutii carton curierat: Cutii autoformare. Cutii carton cu autoformare 11
Cutii autoformare albe comenzi online: Cutii autoformare. Cutii carton cu autoformare 12
Cutii autoformare sticle vin: Cutii autoformare. Cutii carton cu autoformare 13
Cutii carton depozitare: Cutii autoformare. Cutii carton cu autoformare 14
Cutii autoformare pizza: Cutii autoformare. Cutii carton cu autoformare 15
Cutii cu capac pantofi: Cutii autoformare. Cutii carton cu autoformare 16
Cutii maro cu autoformare: Cutii autoformare. Cutii carton cu autoformare 17
Cutii caserate :
Cutii autoformare. Cutii carton cu autoformare 18, Cutii autoformare. Cutii carton cu autoformare 19, Cutii autoformare. Cutii carton cu autoformare 20

Cutii autoformare, se pot livra pliate si nu ocupa mult spatiu in depozitul clientului putand fi stivuite pe inaltime. Pentru a fi gata de impachetare, nu necesita instructiuni speciale, sunt facil de manevrat si manipulat. Nu mai este necesara folosirea de banda tip scotch pentru sigilare deoarece, la cutii autoformare nu isi mai are rostul, decat daca se foloseste ceva personalizat, eventual cu un logo, pentru autenticitate..

Cutii autoformare pot fi comercializate in varianta simpla, din carton alb sau de carton natur dar, se pot si personaliza in functie de cerintele cumparatorului. Astfel, putem realiza cutii autoformare personalizate prin imprimare flexografica sau prin caserare. Acest tip de cutii caserate au un cost ridicat de productie dar, un produs premium merita un ambalaj pe masura. Creatia grafica necesara realizarii caserarii de cutii autoformare ne este pusa la dispozitie de catre client si realizata conform cerintelor prepress internationale.

Asteptam cerintele dvs. pentru a le analiza impreuna si pentru a gasi cele mai bune solutii de ambalare pentru produsele voastre. Va rugam sa luati in calcul ca, pentru proiectele personalizate, volumul de comanda pleaca de la 1,000 – 2,000 buc si este influentat de dimensiunile ambalajului si de inscriptionarea acestuia. De asemenea si timpul de executie pentru acest tip de cutii carton poate fi prelungit datorita etapelor tehnologice succesive prin care trebuie sa treaca pana ajunge in varianta finala.

Contacteaza un reprezentant Smarts pentru mai multe informatii!

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet