Cutii carton pret

Cele mai utilizate produse in industria de retail national si international sunt cutii carton pret. Toate produsele destinate acestui segment necesita ambalaje si cutii carton pret cat mai diversificate atat ca forma constructiva cat si ca aspect exterior.

 

Drept urmare, astazi vom prezenta 2 modele de cutii carton pret utilizate frecvent in supermarketuri pentru etalarea la raft a produselor destinate vanzarii. Cele 2 tipuri de display-uri carton sunt de fapt cutii carton pret cu autoformare, modelele expuse fiind pentru carton CO3, culoare albita exterior, natur sau albita, interior. Binenteles aceste cutii carton pret pot fi realizate si din carton microondulat sau chiar CO5 pentru dimensiuni mai mari decat cele pozate. Pentru un plus de valoare, din punct de vedere estetic, aceste tipuri de cutii carton pret pot fi personalizate prin procedeul de caserare cu mediaprint. Acesta operatiune poate mari costul final al display carton dar se amortizeaza, in general din pretul de vanzare al respectivului bun.

 

Ambele tipuri de cutii carton pret prezentate sunt cutii carton stantate care se autoformeaza cu usurinta in momentul ambalarii produselor si se pot transporta facil datorita manerelor prevazute lateral. De asemenea, forma constructiva pentru cutii carton pret prevede si stivuirea acestor display-uri carton pana la o anumita greutate, atat in timpul livrarii la depozitul central cat si in timpul manipularii la raft.

 

In continuare, va prezentam dimensiunile interioare pentru cele 2 modele de cutii carton pret ale caror stante de executie sunt existente in stocul fabricii:

 

  1. Display carton 1: 370 x 305 x 245 mm
  2. Display carton 2: 300 x 260 x 225 mm

 

Aceste cutii carton pret sunt comandate la SMARTS pentru utilizarea ca si cutii carton produse alimentare si non alimentare, cutii carton produse cosmetice, cutii carton metalo-chimice, cutii carton electronice, ladite raft carton, cutii carton medicamente sau aparatura medicala, cutii carton pret electrocasnice, cutii carton petfood, cutii carton uz casnic si lista poate continua.

 

Sunteti interesati de mai multe detalii? Solicitati oferta noastra de colaborare!

Trimite-ne un email la smarts@smarts.ro si spune-ne ce cantitate doresti sa iti livram, locatia ta si greutatea per cutii carton pret iar un reprezentant SMARTS iti va comunica daca aceste repere sunt potrivite pentru afacerea ta.

 

Cutii carton pret 7    Cutii carton pret 8

Cutii carton pret 9  Cutii carton pret 10

 

Cutii carton pret 11    Cutii carton pret 12

Formular de Contact

Va vom raspunde in maxim 24h


Sunt de acord sa fiu contactat de SMARTS Trading Company

Written by

10 ani de experienta in realizare cutii carton si solutii de ambalaje