Ambalaje si cutii carton

Cu ajutorul sistemelor noastre de productie incercam sa ajutam afacerile din diferite domenii de activitate sa beneficieze de ambalaje si cutii carton care sa optimizeze timpii de impachetare ale marfurilor, sa aibe costuri optime si sa respecte regulile de protectie ale mediului.

 

Principalele tipuri de ambalaje si cutii carton sunt cutiile clasice, tip bax sau box american, cutiile stantate sau cutii cu autoformare, cutiile caserate sau cutii personalizate cu mediaprint si displayuri din carton de diferite dimensiuni si modele.

               

Ambalaje si cutii carton sunt realizate din placi de carton ondulat de diferite tipuri, carton microondulat, carton CO3, carton CO5, pot fi neimprimate sau imprimate flexografic, cutii cu capac exterior alb sau natur si pot fi utilizabile pentru o varietate de produse.

 

Principalele ambalaje si cutii carton Smarts sunt cutii carton de transport in regim de curierat, cutiile de carton cu autoformare pentru e-commerce, cutii carton caserate, cutii carton personalizate pentru reteaua de retail, cutii carton produse electronice si electrocasnice, cutii carton medicamente sau aparatura medicala, cutii carton personalizate pntru produse alimentare sau de uz casnic, standuri din carton ondulat, displayuri de raft diferite produse, etc.

 

La SMARTS intelegem importanta solutiei de ambalare pentru fiecare client in parte si incercam sa gasim impreuna cea mai durabila modalitate de colaborare pentru ambalaje si cutii carton, in functie de cantitatile minime standardizate in fabrica.

 

Sunteti interesati de mai multe detalii? Solicitati oferta noastra de colaborare!

Ambalaje si cutii carton 8Ambalaje si cutii carton 9Ambalaje si cutii carton 10Ambalaje si cutii carton 11Ambalaje si cutii carton 12Ambalaje si cutii carton 13Ambalaje si cutii carton 14cutii-carton-personalizate

Formular de Contact

Va vom raspunde in maxim 24h


Sunt de acord sa fiu contactat de SMARTS Trading Company

Written by

10 ani de experienta in realizare cutii carton si solutii de ambalaje